Soundtrack.bg

Себастиан Стан не изключи вариант един ден да изиграе Люк Скайуокър

Звездата на Marvel Себастиан Стан призна, че не би отхвърлил възможността един ден да влезе в ролята на младия Люк Скайуокър.

От много време насам феновете спекулират по този въпрос, а основна причина за това е невероятната визуална прилика между Себастиан Стан и младия Марк Хамил. Това е основната причина, поради която любителите на „Междузвездни войни“ отдавна са „набелязали“ актьора от румънски произход за евентуални проекти, в които виждаме млада версия на Люк Скайуокър. Примери за такива са „Мандалорецът“ и новата продукция за Боба Фет.

Попитан от „Ескуайър“ какво мисли по този въпрос, Себастиан Стан отвърна: „Вижте, това е наистина мило. Бих казал така – никога не казвай никога“.

Той добави с известно чувство за хумор: „Както знаете, Марк Хамил е баща ми. Обаждам му се всяка Коледа за да му кажа, че съм тук наоколо“.

В друго интервю преди време Стан беше казал: „Ако Марк Хамил ми се обади лично, за да ми каже, че иска да сподели тази роля с мен, тогава ще го повярвам. Иначе просто не го вярвам“.

Себастиан Стан доби световна известност с ролята си на Зимния войник в кино вселената на Marvel. Сега го гледаме и като рок легендата Томи Лий в сериала „Пам & Томи“.

Самият Марк Хамил пък беше казал, че Себастиан Стан не се нуждае от благословията му, за да поеме ролята на Люк Скайуокър.

„Той не се нуждае от мен. Той е достатъчно успешен актьор, за да я получи сам. Не забравяйте, че това не е и мой избор – Walt Disney и Lucasfilm решават. Аз лично бих искал да работя с него. Дори бих се радвал да изиграя баща му някой ден!“, посочи Хамил, визирайки страхотната визуална прилика между него и Себастиан Стан.

В сериалите за Мандалореца и Боба Фет младият Люк Скайуокър бе създаден посредством модерните технологии, но все пак озвучен с гласа на Марк Хамил.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.