Soundtrack.bg

Съли Ерна призова знаменитостите да не призовават към ваксинация

Фронтменът на Godsmack Съли Ерна призова колегите си от развлекателния бизнес да се въздържат от съвети, що се отнася до пандемията от COVID-19.

Не са никак малко известните личности – музиканти, актьори и т.н., които масово призовават феновете си да се ваксинират срещу коронавируса. Ерна обаче смята, че ако човек не е медицинско лице или политик, би трябвало да си стои на мястото и да се въздържа от подобни действия.

В интервю пред радио The Hog, фронтменът на Godsmack каза следното: „Плащат ми, за да забавлявам хората. Това е ролята, която съм си избрал. Поради това ще се концентрирам върху това, което правя – да карам хората да се усмихват и да ги лекувам чрез музиката. Моят съвет към известните хора, които призовават останалите към едно или друго, без да са медицински експерти или политици, е следният – млъкнете! Оставете хората да си живеят живота, защото вие няма как да знаете какви са последствията от това, към което ги призовавате. Правете това, в което сте добри – да забавлявате хората, защото именно това сте вие“.

Наскоро Съли Ерна премести студиото на Godsmack от Масачузетс във Флорида, където рок бандата ще завърши новия си албум. Относно това той заяви следното: „Наскоро купих имот във Флорида. Просто исках да се махна от всичката тази простотия, която се случва из цялата страна. В момента не ми се говори за това, но успях да науча много от начина, по който всички се държат по време на тази пандемия. Всичкото, което исках, е малко да се откъсна и да се фокусирам върху себе си, върху живота и семейството си. И върху групата, разбира се, която между другото се справя наистина добре“.

Следващият албум на Godsmack ще бъде под №8 в тяхната дискография. За последно те издадоха When Legends Rise през 2018 година. Впоследствие американците представиха албума и на концерт в София.