Soundtrack.bg

Red Notice ще стане най-гледаният филм в историята на Netflix

Екшънът Red Notice с Райън Рейнолдс, Дуейн Джонсън и Гал Гадот е на път да се превърне в най-гледаният филм в цялата история на Netflix, показват цифрите.

Американската стрийминг платформа обяви, че само две седмици след появата си, Red Notice е генерирал почти 280 милиона часа гледане от страна на потребителите. В момента лидер в това отношение е антиутопията Bird Box със Сандра Бълок, който има генерирани 282 милиона часа гледане. Вече на трета позиция е екшънът Extraction с Крис Хемсуърт в главната роля с 231 милиона часа.

Red Notice вече успя да счупи един рекорд в Netflix, а именно – за най-много гледания в рамките на първия ден след появата си в платформата.

Режисиран от Раусън Маршал Търбър, Red Notice разказва за агент на ФБР, който се съюзява с добре известен крадец на произведения на изкуството, като общата им цел е да заловят друг престъпник, който до този момент се оказва неуловим за властите. Това е трети филм в който Дуейн Джонсън работи с режисьора Раусън Маршал Търбър след Central Intelligence и Skyscrapper.

Иначе при сериалите лидер в Netflix остава корейският феномен Squid Game, който до момента е генерирал повече от 1.6 милиарда часа гледания. На второ място остава Bridgerton, макар и доста различен като тематика.

Squid Game е лидер при сериалите в каталога на Netflix

В момента обаче друг сериал от Южна Корея набира скорост в Netflix. Това е хорърът Hellbound, който за първите си три дни в платформата е успял да генерира повече от 43 милиона часа гледане от страна на потребителите. Шоуто разказва за удивителни случаи, при които създания от Ада се появяват сред хората, за да накажат хората, извършили грехове и нарушили Божиите закони. Впоследствие обаче става ясно, че нещата може би не са точно такива, каквито изглеждат. Ако в момента се чудите какво точно да подхванете, може би точно Hellbound е предложението за вас.