Soundtrack.bg

Никълъс Кейдж обеща, че никога няма да се оттегли от актьорството

Никълъс Кейдж определено е една от най-странните птици в Холивуд. Той определено има талант и дори е носител на „Оскар“ за главна мъжка роля, но е известен и с това, че обича да работи „на килограм“, когато става дума за филмите, в които участва. Поради това и голяма част от филмографията му всъщност не става за нищо и е изпълнена с леко посредствени продукции.

Въпреки това, Кейдж е упорит и дори обеща, че никога няма да се откаже от актьорството, поне докато е достатъчно здрав, за да го прави.

Кейдж, който по собствени сметки е участвал в повече от 115 филма в кариерата си, заяви в скорошно интервю: „Да се оттегля? Това няма как да се случи. Да правя това, което правя в киното, е нещо като мой ангел пазител. Аз имам нужда от това“.

Американският актьор вярва, че за него е „по-здравословно“ да се снима във филми, отколкото да не го прави.

„Имам нужда от позитивно място, където да изразявам житейския си опит. Правенето на филми ми дава това“.

Никълъс Кейдж – един актьор с наистина странна кариера

Той разказа интересна история, свързана с покойния американски актьор Джери Люис.

„Джери Люис бе един от моите приятели. Веднъж вечеряхме заедно и той ме попита – „В колко филма си се снимал?“ Тогава аз му отговорих – „Може би около 100. А ти?“, Той ми отвърна, че се е снимал в 40, което е два пъти по-малко от мен. Аз му отговорих – „Ами, не знаех това, Джери“.

Новият филм на Никълъс Кейдж също е доста странен, както често се случва в неговата кариера. Лентата носи името „Прасе“, а в нея Кейдж играе мъж, който се опитва да си върне отвлеченето прасе. За някои това може би звучи доста налудничаво, но за кариерата на Никълъс Кейдж е може би съвсем нормален проект. Ето и трейлър на въпросната продукция: