Soundtrack.bg

Кевин Харт се присъедини към филма по Borderlands

Американският комедиен актьор Кевин Харт е следващата голяма звезда, която ще се присъедини към филмовата адаптация на видео играта Borderlands. Така той ще застане рамо до рамо с Кейт Бланшет, която вече прие да изпълни ролята на Лилит.

Съобщава се, че Харт е ангажиран да изиграе персонажа Роланд, макар и да изглежда доста по-дребен от него като цяло. Феновете на играта знаят, че Роланд е истинска машина за убиване. Той е бивш член на отлично обучената група войници, известни като Crimson Lance. Роланд умее да си служи с множество различни оръжия, но любими са му автоматите и помпите. Бивш войник, превърнал се в наемник, Роланд не е човек, срещу когото бихте искали да се изправите в битка.

На този етап не сме сигурни относно сюжета на филма и дали той ще следва събитията в първата игра. Сигурно помните, че тогава имахме група от воини, известни като Vault Hunters, които бяха в търсене на извънземна технология на изпълнената с всякакви опасности недружелюбна планета Пандора. Геймърите са наясно, че Borderlands е изпълнена с адско забавление – множество престрелки, красиви визуални ефекти и активно събиране на екипировка.

Режисьор на филма по Borderlands ще бъде добре известният Ели Рот , който стои зад продукции като Hostel, The Green Inferno, Knock Knock, Death Wish и The House with a Clock in Its Walls.

В свое изявление Ели Рот казва: „Развълнуван съм, че ще работя с Кевин Харт. Borderlands ще предложи една различна роля за него. Нетърпеливи сме да изненадаме публиката с една страна на Кевин, която досега не са виждали. Той ще бъде един невероятен Роланд“.

Първата Borderlands излезе на пазара през 2009 година и бързо спечели симпатиите на геймърите. С годините тя се превърна в супер успешен франчайз, продавайки повече от 65 милиона копия в световен мащаб. Все още е твърде рано да говорим за дата на излизане на филма, но със сигурност ще го гледаме.