Soundtrack.bg

Питър Сарсгард е впечатлен от Робърт Патинсън като Батман

Актьорът Питър Сарсгард, който е част от новия филм за Батман, сподели позитивни впечатления от работата на Робърт Патинсън като Тъмния рицар.

Изборът на Патинсън доведе до лек смут сред феновете, които продължават да го недолюбват заради ролята му в тийн продукцията „Здрач“, макар и това да бе преди доста години. Режисьорът Мат Рийвс обаче реши, че именно Патинсън е точният човек за образа на Брус Уейн, без да се интересува от мнението на останалите.

Самият Питър Сарсгард ще изиграе в The Batman ролята на главния прокурор на Готъм Гил Колсън. Снимките на филма бяха прекъснати заради пандемията от коронавирус, но Сарсгард заяви, че е бил силно впечатлен от работата до момента.

„Боже, надявам се, че скоро ще можем да продължим да снимаме“, заяви той пред The Hollywood Reporter. Актьорът добави: „Много по-трудно е, когато снимаш голям филм – да се върнеш и да го довършиш. Аз съм готов на 80 процента със снимките на моя персонаж, като нямам търпение да заснемем и останалите 20“.

Сарсгард не успя да сподели кой знае колко информация за своя герой, но не скри впечатленията си от версията на Батман на Робърт Патинсън.

„Той изглежда невероятно. Трябва да кажа, че наистина е така. Работата, която той свърши до момента, е страхотна. Наистина се кефя на тази версия на Батман и нямам търпение да го видя на голям екран. Мисля, че Робърт е много интересен актьор. Харесах го още от участието му във филма на братята Сафди („Good Time„). Допадна ми и онзи филм, който той направи с Уилям Дефо – „Фарът“. Той е просто много, много интересен актьор“.

Очаква се The Batman да дебютира на кино екран на 1 октомври 2021 година, освен ако нещо подобно на коронавирус не ни изненада отново, разбира се. Робърт Патинсън пък ще поеме щафетата от Бен Афлек, който бе последният засега актьор, изиграл Тъмния рицар.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY