Soundtrack.bg

Над 100 хиляди души искат „насилничката“ Амбър Хърд вън от „Аквамен“ 2

Сериозен брой хора се подписаха в петиция, която настоява Амбър Хърд да бъде отстранена от продължението на „Аквамен“.

Животът определено е странно нещо. След като преди време кариерата на Джони Деп бе буквално поставена на карта, след като целият свят смяташе, че той е упражнявал насилие над бившата си съпруга Амбър Хърд, сега нещата се обърнаха сякаш на 180 градуса.

Колкото и странно да звучи, може да се окаже, че всъщност Амбър Хърд е била човекът във връзката, който е упражнявал домашно насилие. Това поне става ясно от детайлите на съдебната битка, която бившите съпрузи водят в момента.

Вдъхновени от последната информация и обединени около каузата #JusticeForJohnnyDepp, повече от 100 хиляди души пожелаха Амбър Хърд да бъде отстранена от продължението на „Аквамен“, подписвайки се в онлайн петиция.

Авторите на петицията заявяват: „Амбър Хърд бе разкрита като насилник от Джони Деп. В своето дело за 50 милиона долара, Джони Деп описа множество случаи на домашно насилие, на което той е станал жертва от страна на тогавашната си съпруга Амбър Хърд. Това включва инцидент, при който тя го е ударила два пъти в лицето, както и друг, при който тя е наранила сериозно пръста му с бутилка от водка. В резултат на това, пръстът му е трябвало да бъде пришит отново с хирургическа намеса. Той ще носи този белег до края на живота си“.

Вероятно на повечето от нас ни е трудно да си представим ситуация, при която един мъж може да е жертва на домашно насилие от страна на съпругата си, но е факт, че такива случаи наистина има. Друг е въпросът, че единствено Джони Деп и Амбър Хърд знаят пълната истина за случилото се помежду им. На този етап е факт, че и двамата твърдят, че другият е бил насилникът в брака им.

Иначе продължението на „Аквамен“ на DC се очаква на 16 декември 2022 година.