Soundtrack.bg

Вижте първи тийзър на продължението на „Нито звук“

Разпространиха първи тийзър на продължението на хоръра „Нито звук“.

Хорърът на Джош Кразински „Нито звук“ от 2018 година се превърне в нещо като съвременна класика в жанра. Филмът, в който Кразински изпълняваше главната роля, заедно със съпругата си Емили Блънт, бе реализиран с бюджет от около едва 20 милиона долара, а в крайна сметка заработи повече от 340 милиона в боксофиса. Имайки предвид този главозамайващ успех, нямаше как да не последва и продължение на „Нито звук“.

Днес Paramount Pictures разпространиха първи кратък тийзър на „Нито звук“ 2. В него виждаме, че семейство Абът отново са се отправили на път, стараейки се да бъдат възможно най-тихи. Както вече знаем от първия филм, във вселената на „Нито звук“ е настъпил апокалипсис, а отговорните за това създания от извънземен произход намират плячката си чрез своя изострен слух. С други думи, ако искаш да оцелееш, трябва да бъдеш възможно най-тих.

Ето и първия тийзър на „Нито звук“ 2:

Самият тийзър не разкрива кой знае колко за сюжета на втория филм, но един от постерите ни показа, че този път семейство Абът няма да бъдат сами. Те ще открият и други хора, които са успели да оцелеят до момента. В тийзъра виждаме героинята на Емили Блънт да предвожда двете си деца Рийгън и Маркъс, носейки и новороденото си бебе.

Според информация на Collider, действието в „Нито звук“ 2 ще се развива съвсем скоро след събитията в първия филм. Както вече знаем, в първия филм семейство Абът останаха без главата на семейството Лий Абът (Джош Кразински), което ще принуди Евелин Абът да поеме изцяло грижите за трите деца.

В едно от интервютата си Джош Кразински обясни, че в следващия филм ще станем свидетели на усилията на Евелин да осигури възможно най-нормален живот за децата ѝ, доколкото това е възможно в подобен постапокалиптичен свят. „Тя казва, че да оцелеем не е достатъчно, че тези деца трябва да живеят като пълноценни хора“, сподели Кразински.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY