Soundtrack.bg

Питър Сарсгард е поредното попълнение в The Batman

Предстоящият филм за Батман привлече и Питър Сарсгард в своя актьорски каст.

Колко точно от враговете на Батман ще вземат участие в предстоящия филм на Мат Рийвс за Тъмния рицар? Е, това е добър въпрос, защото към проекта се присъедини още едно известно име. Това е американският актьор Питър Сарсгард.

The Batman вече има достатъчно богат актьорски състав. Робърт Патинсън ще бъде самият Брус Уейн, докато Колин Фарел ще видим като Пингвина. Зоуи Кравиц ще бъде Жената котка, а Пол Дейно ще бъде Гатанката. Междувременно актьорът от „Западен свят“ Джефри Райт ще изиграе комисар Джим Гордън, а Джон Туртуро ще изиграе мафиотския бос Кармин Фалконе. Анди Съркис от своя страна ще изиграе Алфред – верният спътник на Брус Уейн, отгледал го след убийството на неговите родители.

Режисьорът Мат Рийвс обаче явно смята, че това не е достатъчно. В своя Twitter той обяви включването на Питър Сарсгард сред актьорите във филма. Все още не е конкретизирано в каква роля ще влезе той. Възможно е Сарсгард да изиграе някое от корумпираните ченгета в Готъм Сити. Според друго предположение, той ще влезе в обувките на прокурора Харви Дент, който впоследствие се превръща в злодея Two-Face.

За Питър Сарсгард това няма да е първи допир до вселената на DC. През 2011 година той игра и в „Зеления фенер“, а в биографията му влизат проекти като „Черна маса“, „Да обичаш Пабло“, „Великолепната седморка“, „Джаки“ и други.

The Batman, както ще се казва следващият филм за един от най-известните герои на DC, ще дебютира на голям екран на 25 юни 2021 година. Наскоро се появиха любопитни новини, свързани с избрания за главната роля Робърт Патинсън. Оказва се, че той има сериозни проблеми да натрупа мускулна маса за ролята на Брус Уейн. Поради това се предполага, че има вероятност да гледаме един „по-кльощав“ вариант на Батман, особено сравнено с физиката на актьори като Крисчън Бейл и Бен Афлек.