Soundtrack.bg

Героят на Пол Уокър се завръща в следващия „Бързи и яростни“?

Въпреки смъртта на Пол Уокър, неговият персонаж ще се завърне в следващия „Бързи и яростни“.

Героят на Пол Уокър може да се завърне в деветия поред филм от поредицата „Бързи и яростни“, въпреки смъртта на американския актьор преди шест години. Информацията обаче все още не е потвърдена от официален източник.

Феновете на франчайза добре знаят, че Уокър играеше ролята на Брайън О’Конър – един от ключовите герои във филмите. За съжаление, през 2013 година Уокър загина в автомобилна катастрофа в Лос Анджелис на 40-годишна възраст.

Според информация на фрийленс журналиста Даниел Рихтман, има идея Брайън О’Конър да се появи в деветия филм от франчайза, като за целта ще бъде използван дубльор, както и възможностите на съвременната технология.

Подобен бе случаят и за „Бързи и яростни“ 7, когато авторите на филма използваха CGI технология и дубльори, за да пресъздадат образа на Брайън. Тогава това им струваше допълнителни 50 милиона долара от бюджета на лентата. Сигурно помните, че излизането на филма бе забавено след смъртта на Пол Уокър, преди в крайна сметка продукцията да излезе на голям екран през 2015 година.

Деветият филм от света на „Бързи и яростни“ ще дебютира на кино екраните на 22 май 2020 година. Режисьор на лентата ще бъде Джъстин Лин, а участие в нея ще вземат имена като Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийс Гибсън, Лудакрис, Хелън Мирън и Чарлийз Терон. Във филма ще видим и една от големите звезди на кеч индустрията Джон Сина, както и хип-хоп изпълнителката Cardi B.

През тази година гледахме и първият спиноф от вселената на „Бързи и яростни“ – „Хобс и Шоу“, големите звезди в който бяха Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. Както и се очакваше, филмът се оказа печеливш, заработвайки почти 800 милиона долара в боксофиса.

„Бързи и яростни“ е един от най-печелившите филмови франчайзи на всички времена. Първият филм от поредицата излезе през 2001 година, а до днес целият франчайз е заработил почти 6 милиарда долара в боксофиса.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.