Soundtrack.bg

Преди премиерата: Втори трейлър на „Мандалорианецът“

Walt Disney пуснаха втори трейлър на предстоящия Star Wars сериал „Мандалорианецът“.

„Ловенето на глави е сложна професия“.

Две седмици преди премиерата на „Мандалорианецът“ – новият сериал на Walt Disney и Lucasfilm, базиран върху света на „Междузвездни войни“, вече можем да видим и втори официален трейлър на продукцията.

„Мандалорианецът“ ще бъде сред големите атракции в новата стрийминг платформа Disney+, която ще бъде пусната в действие на 12 ноември. Новият трейлър на сериала е озвучен от легендарния немски режисьор Вернер Херцог, който участва в него като актьор.

В главната роля в „Мандалорианецът“ е Педро Паскал, когото познаваме от участието му в хитови сериали като „Игра на тронове“ и „Наркос“. Част от актьорския състав са още бившата ММА звезда Джина Карано, Ник Нолти, Джанкарло Еспозито, Карл Уидърс и други. Създател на шоуто е Джон Фаврьо.

Действието в „Мандалорианецът“ се развива пет години след събитията в Епизод VI „Завръщането на джедаите“ и проследява случващото се в Галактиката след падането на Империята. Сюжетът проследява приключенията на самотен ловец на глави от расата на мандалорианците. Самият Педро Паскал описва героя си като носещ духа на холивудската легенда Клинт Истууд, притежаващ завидни бойни умения, но и съмнителен морален компас. Феновете на „Междузвездни войни“ пък няма как да не почустват, че сериите са вдъхновени от образите на Боба и Джанго Фет, които са безспорно най-известните ловци на глави във вселената на Джордж Лукас.

Именно част от тези бойни умения виждаме и в новия трейлър на продукцията. Крахът на Империята е засвидетелстван от купчината шлемове на щурмоваците, символизираща гробище, а изключителният глас на Вернер Херцог определено ни кара да настръхнем.

„Мандалорианецът“ е един от най-амбициозните проекти на новата стрийминг платформа Disney+. Изпълнителният директор на Walt Disney Боб Айгър бе потвърдил, че създавето на сериала е струвало около 100 милиона долара за неговия първи сезон. Това прави по средно 12.5 милиона долара на епизод, което може да се сравни с финалния сезон на „Игра на тронове“.