Soundtrack.bg

Джейсън Момоа за продължението на „Аквамен“: Ще бъде много по-голямо

Джейсън Момоа ни предупреди, че трябва да очакваме много от продължението на блокбъстъра „Аквамен“.

Въпреки някои първоначални колебания относно евентуалния му успех, „Аквамен“ се превърна в един от най-добрите блокбъстъри от кино вселената на DC. Режисьорът Джеймс Уон и екшън звездата Джейсън Момоа успяха да изстрелят лентата над границата от 1 милиард долара в боксофиса, привличайки публиката в салоните.

Както може да се предполага, историята на Артър Къри няма да приключи тук. Феновете на DC, а и не само, вече очакват с нетърпение продължение на първия филм, като такова би трябвало да видим през 2022 година.

Самият Джейсън Момоа, пресъздал по страхотен начин образа на Артър Къри, обеща на феновете, че вторият филм ще бъде „много по-голям от първия“. Това, само по себе си, е сериозно твърдение, имайки предвид, че и първата лента бе впечатляваща по своите размери.

Говорейки пред Entertainment Tonight, екшън звездата заяви: „Има още много, което предстои, на толкова различни нива. Ще има много! Продължението ще бъде много по-голямо“.

Момоа разкри, че самият той е предложил някои неща относно продължението на „Аквамен“.

„Бях при Warner Bros. и DC, като им казах: „Знаете ли, имам някои идеи“. Те ги харесаха, като заедно с Джеймс Уон казаха, че ще ги приемат. Всички сме развълнувани да работим върху още един „Аквамен“.

Освен ако не настъпят промени, „Аквамен“ 2 ще можем да гледаме в кино салоните на 16 декември 2022 година.

Иначе феновете на Джейсън Момоа могат да му се насладят и в други продукции. Звездата от „Игра на тронове“ е главното действащо лице в сериала See на новата стрийминг платформа AppleTV+, собственост на Apple. Действието в шоуто се развива в далечното бъдеще, където хората са загубили умението си да виждат. Те са принудени да намерят нови начини да оцелеят, а всичко се променя, когато ненадейно чифт близнаци са родени със зрение. Шоуто ще дебютира в каталога на AppleTV+ на 1 ноември.