Soundtrack.bg

„Darkside“ е най-новият сингъл на blink-182

blink-182 ни зарадваха с нова музика, пускайки нов сингъл от своя предстоящ албум.

Едни от иконите на поп пънк жанра blink-182 продължават да ни подгряват за своя следващ студиен албум, който ще носи името Nine, макар и да е осми поред в тяхната дискография.

Американската група пусна сингъла „Darkside“, който е част от траклиста на Nine. Парчето няма официален клип и бе пуснато с лирик видео. Това е четвърти сингъл от следващия албум на поп пънк ветераните, след вече познатите „Happy Days“, „Generational Divide“ и „Blame It On My Youth“.

Чуйте го още сега:

Както вече посочихме, въпреки своето име, Nine е осмият албум на blink-182. Той следва California, който бе издаден през 2016 година. Това е и втори дългосвирещ запис, който ще включва Мат Скиба на вокалите.

Говорейки пред Kerrang!, един от членовете на групата Марк Хопъс заяви, че основното му желание е blink-182 да се върне към звученето си от 2003 албума, когато бе издаден Untitled албумът им.

„Свиря с тази банда вече 27 години. Винаги искам да правя различни неща и да карам blink да бъде там, където досега не сме били“, заяви Марк Хопъс, добавяйки: „Наистина се опитваме да направим това с новия си албум. Искаме да направим това, което направихме през 2003 година с Untitled – тогава използвахме основите си, но завихме към напълно странни посоки“.

Осмият албум на blink-182 ще включва 15 композиции, а траклистът изглежда така:

1. The First Time
2. Happy Days
3. Heaven
4. Darkside
5. Blame It On My Youth
6. Generational Divide
7. Run Away
8. Black Rain
9. I Really Wish I Hated You
10. Pin the Grenade
11. No Heart To Speak Of
12. Ransom
13. On Some Emo Shit
14. Hungover You
15. Remember To Forget Me

В момента blink-182 продължават да свирят на своето турне, посветено на двадесетгодишнината от излизането на албума Enema of the State. Специални гости на турнето са Lil Wayne и Neck Deep.