Soundtrack.bg
Robbers On Parole

Българската банда Robbers On Parole представи втори сингъл

Българската рок банда Robbers On Parole представи своя втори видео сингъл.

Продължаваме да обръщаме внимание на интересната и качествена музика на родната сцена. След като наскоро се зарадвахме на новия сингъл на Innerglow, сега е време да отворим уши и за най-новата композиция на Robbers On Parole.

Robbers On Parole са сравнително нова българска банда, но с вече две авторси парчета зад гърба си. Групата представи втория си сингъл „Feel Complete“, гарниран със силно експресивно видео, дело на студента от НАТФИЗ Александър Георгиев.

Robbers On Parole са в състав Моника, Крис, Иво и Стефан. Първият им сингъл носеше името „2 Far Gone“ и успешно проправи път на младите музиканти.

„Feel Complete e песен за неспокойните дни и безсънните нощи. Докато записвахме парчето и работихме по него в студиото, искахме да сме сигурни че настроението, което вливаме в него ще бъде осезаемо и ще повлияе силно на хората, когато я слушат. Не обичаме розови текстове и да бъдем единствено позитивни герои. Предпочитаме да правим и показваме нещата, каквито са – бягаме от опростените емоции и се стремим да засегнем нерв.” – споделя Ивайло.

Добрият звук на парчето е дело на доказани специалисти. Миксът на парчето е направен от Янко Генов, а мастерът е осъществен от Тед Йенсен, който е работил с утвърдени на световната сцена имена като Мадона, Guns N’ Roses, Green Day, Eagles, Alice In Chains и Deftones.

Красивата и екстравагантна корица на сингъла е дело на София Добрева, позната с псевдонима си Nolita No. Тя е български артист, в момента живеещ в Манчестър, Англия. Любопитното е, че София е автор и на артуърка на един един от последните проекти на друга отлична българска банда – Hayes & Y.

Е, определено ще следим прогреса на Robbers On Parole в бъдеще. По всичко изглежда, че те тепърва започват, а българската сцена има нужда от подобни проекти.

Снимка: Теодора Цанова