Soundtrack.bg

Филмът по Uncharted излиза в края на следващата година

Филмът по популярната видео игра Uncharted ще излезе по кината в края на 2020 година.

От доста време насам се говори за филм, който да бъде базиран върху една от най-успешните и добри гейминг поредици на всички времена – Uncharted. След като проектът за подобен филм бе на няколко пъти спиран, сега най-сетне ще можем да видим такава лента. А вече имаме и конкретна дата, когато ще можем да очакваме продукцията на голям екран.

Вече е потвърдено, че филмът по Uncharted ще излезе на кино екран на 18 декември 2020 година. Филмът ще бъде режисиран от Дан Трахтенберг, а в главната роля ще видим звездата от „Спайдър-мен“ и „Отмъстителите“ Том Холанд. Имайки предвид все още крехката възраст на Холанд, то очевидно Uncharted ще ни представи една по-млада версия на героя в игрите Нейтън Дрейк. По първоначални планове филмът трябваше да бъде режисиран от Шон Леви, който обаче го напусна заради проблеми с графика си. Така се стигне и до ангажирането на Трахтенберг, който е петият режисьор поред, назначен за проекта.

Uncharted разказва историята на приключенеца Нейтън Дрейк, който обикаля някои от най-мистериозните кътчета на планетата, търсейки ценни съкровища и артефакти. С други думи, можем да очакваме отново да си върнем спомените за продукции като „Индиана Джоунс“, тъй че очакваме с интерес.

Според някои слухове, участие в лентата ще вземе и звездата от Breaking Bad Брайън Кранстън. Най-вероятно той ще влезе в ролята на най-доверения партньор на Нейтън Дрейк – Виктор Съливан. Очаква се Uncharted да разкаже как точно Дрейк и Съливан са се срещнали, стартирайки своето приятелство, довело до куп приключения в бъдеще.

Така се стига и до интересен дуел в кино салоните, тъй като на същата дата излиза и римейкът на West Side Story, дело на легендарния Стивън Спилбърг. Ако и вие обаче сте запалени по гейминга, то вероятно няма съмнение кой от двата филма ще изберете.