Soundtrack.bg

„Луцифер“ бе подновен за пети и последен сезон

Сериалът „Луцифер“ бе подновен от Netflix за пети, но и последен сезон.

Феновете на сериала „Луцифер“ получиха едновременно добра и лоша новина. Добрата е, че шоуто бе продължено с още един сезон, който ще бъде пети за него. Лошата е, че той ще бъде и последен за шоуто.

Първоначално „Луцифер“ бе излъчван в рамките на три сезона в ефира на Fox, преди да приключи. Netflix обаче „спаси“ сериала, подновявайки го и за четвърта кампания.

Говорител на стрийминг платформата заяви в официално изявление: „Щастливи сме, че феновете на „Луцифер“ по целия свят приеха сериала и в Netflix. Нямаме търпение да им предоставим големия финал, който всички те очакваха“.

„Луцифер“ разказва историята на Луцифер Морнингстар (Том Елис), който всъщност е самият Луцифер – господарът на Ада. Живеейки на Земята, Луцифер работи заедно с полицията на Лос Анджелис, за да залавя престъпници. Освен това, има и собствен нощен клуб. Персонажът е част от вселената на DC, а сред изпълнителните продуценти на шоуто е известният Джери Брукхаймър.

Създателите на „Луцифер“ Илди Модрович и Джо Хендерсън заявиха: „Чувстваме се толкова невероятно благодарни на Netflix, че възродиха шоуто, а сега ни оставят да довършим историята на „Луцифер“ според нашите собствени виждания. Но най-важното е да благодарим на феновете, които показаха страхотна страст и подкрепа. Най-доброто предстои!“

Всичките четири сезона на „Луцифер“ са достъпни в каталога на Netflix, където бихте могли да проследите сериала, ако все още не сте го гледали. Смятаме, че има какво да видите в него.

Иначе други новини, свързани с вселената на DC, е изненадващото решение на компанията да спре новия сериал Swamp Thing, макар и след само един излъчен епизод до момента. Това е и първият сериал от DC Universe, който е спрян. Първият сезон на Swamp Thing е в рамките на десет епизода, а след техния финал, шоуто ще бъде „пенсионирано“, далеч по-рано от очакваното.