Soundtrack.bg

Дензел Уошингтън и Рами Малек ще се снимат заедно в нов трилър

Двамата носители на „Оскар“ ще си партнират в крими трилъра Little Things.

Винаги е интригуващо, когато двама носители на „Оскар“ се снимат рамо до рамо. В случая това са легендарният Дензел Уошингтън и тепърва изгряващият Рами Малек, които ще си партнират в новия крими трилър Little Things.

Режисьор на продукцията ще бъде Джон Лий Хенкок (The Highwaymen), който е и автор на сценария. Историята следва Дек (Уошингтън) – уморено от работата ченге, което обединява сили с Бакстър (Малек), детектив от Лос Анджелис. Двамата полицаи тръгват по следите на сериен убиец, когото се опитват да заловят. Дек е от онези полицаи, които имат нюх за „малките неща“ в един случай, което често му помага в работата. Неговият проблем обаче е, че често нарушава правилата, което никак не се харесва на новия му партньор Бакстър. Самият Дек пази и мрачна тайна от своето минало.

Продуцент на лентата е Марк Джонсън (Breaking Bad), като се очаква снимките на филма да стартират през месец септември. По това време Рами Малек вече трябва да е приключил работата си по новия филм за Джеймс Бонд, където влиза в ролята на злодея.

Рами Малек като Фреди Меркюри в биографичния „Бохемска рапсодия“

Някои киномани вече отбелязаха, че по този начин Дензел Уошингтън ще възроди спомените за титаничната си роля в „Тренировъчен ден“, която му донесе и „Оскар“ за най-добра водеща мъжка роля. Кариерата на Рами Малек пък бе изстреляна към небесата, откакто той изигра Фреди Меркюри в „Бохемска рапсодия“ и спечели статуетката на Академията за водеща мъжка роля. Участието му в следващия филм за Джеймс Бонд е доказателство за това. Скоро ще можем да гледаме Малек и в четвъртия и последен сезон на сериала Mr. Robot, който в най-голяма степен позволи на актьора да излезе под светлините на прожекторите.