Soundtrack.bg

Мадона сподели първи сингъл от новия си албум Madame X

Чуйте „Medelin“ – първият сингъл от новия албум на поп кралицата Мадона.

След като кралицата на поп музиката Мадона обяви името на своя нов албум Madame X, сега вече можем да чуем и първи сингъл от него. Парчето се казва „Medelin“ и е в колаборация с колумбийския певец и автор на песни Maluma. Madame X ще бъде първият албум на Мадона от Rebel Heart насам.

Сингълът бе представен най-напред в радиостанцията Beats 1 на Apple, като вече имаме поглед и над неговия траклист. Албумът ще бъде издаден на 14 юни.

Според разпространената до медиите информация, в креативен план Madame X е вдъхновен от престоя на Мадона в красива Португалия през последните няколко години. Както вероятно знаете, от известно време американката живее на Иберийския полуостров, радвайки се на съвсем различна култура от доскоро познатата ѝ.

Madame X ще съдържа 15 песни, като силно влияние в него ще има латино културата, както и „други световни влияния“, както се отбелязва в съобщението до медиите.

„Лисабон е мястото, където този запис бе роден“, казва Мадона, добавяйки: „Там открих своето племе и вълшебен свят от невероятни музиканти, които възродиха вярата ми, че музиката из света е свързана и е душата на нашата вселена“.

Официално видео към „Medelin“ ще бъде представено на 24 април, когато ще бъде излъчена продукцията MTV Presents Madonna Live. Тогава поп звездата ще се присъедини към британския диджей Тревър Нелсън, с когото ще проведе искрен разговор за влиянията и креативните сили, стоящо зад новия ѝ албум.

Ето и пълния траклист на предстоящия Madame X:

Medellín with Maluma 
Dark Ballet
God Control 
Future ft. Quavo 
Batuka 
Killers Who Are Partying 
Crave ft. Swae Lee 
Crazy 
Come Alive 
Extreme Occident **deluxe version only
Faz Gostoso ft. Anitta 
Bitch I’m Loca ft. Maluma 
I Don’t Search I Find 
Looking for Mercy **deluxe version only
I Rise