Soundtrack.bg

Unicorn Store – режисьорският дебют на Бри Ларсън

Бри Ларсън се пробва за първи път като режисьор и участва в лентата Unicorn Store.

Netflix представи официалния трейлър на лентата Unicorn Store, представляваща режисьорския дебют на носителката на „Оскар“ Бри Ларсън. В момента всички говорят за участието на американската актриса в блокбъстъра „Капитан Марвел“, но това е един доста по-различен проект с нейно участие, към който насочваме внимание. Любопитното е, че и тук Ларсън си партнира с ветерана Самюел Л. Джаксън, с когото вече я гледахме и в „Капитан Марвел“.

Историята на „Магазинът за еднорози“ проследява историята на младата Кит, която се проваля в училището за изкуства и се връща да живее с родителите си, докато е временно назначена на работа.

Нещата не се развиват никак добре за Кит, докато не се случва нещо наистина неочаквано. Сякаш от нищото, тя получава мистериозна покана, приканваща я да посети странен на вид магазин. Кит е посрещната от екстравагантен продавач (Самюел Л. Джаксън), който ѝ предлага да изпълни детската ѝ мечта, а именно – да притежава еднорог.

Решението на Кит да се сдобие със собствен еднорог обаче не е прието добре от нейните родители (Джон Кюсак и Брадли Уитфорд), които са видимо разочаровани от начина, по който се развива животът на тяхната вече пораснала дъщеря.

Това е първи опит като режисьор за Бри Ларсън. Сценарист на филма е Саманта МакИнтайър. Те определят проекта като „любовно писмо към малкото дете, които всички ние крием в себе си и напомняне, че нищо на този свят не е невъзможно“.

Освен Бри Ларсън, участие в лентата взимат още Самюел Л. Джаксън, Джон Кюсак, Брадли Уитфорд и други.

Официален постер на „Магазинът за еднорози“

„Магазинът за еднорози“ дебютира на голям екран на кино фестивала в Торонто през 2017 година. Лентата ще бъде налична в каталога на стрийминг гиганта Netflix на 5 април, когат вече всички ще можем да я гледаме.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.