Soundtrack.bg

Новият албум на The Offspring звучи като старите им неща

Поп-пънк легендите The Offspring обещаха качествен нов материал на феновете си.

Фронтменът на The Offspring Декстър Холанд обеща на всички фенове на бандата, че новият албум на поп-пънк легендите ще наподобява като звучене техните стари и класически неща.

Предстоящият албум на The Offspring ще бъде десети за групата. Той ще следва Days Go By, който бе издаден едва през 2012 година. Дълго време феновете на The Offspring чакаха нов материал от своите любимци, но този ден наближава стремително. По план новият албум на бандата би трябвало да се появи на бял свят до края на тази година.

„Всичко звучи като старите ни неща! Предполага се, че трябва да кажа това, нали?“, цитиран бе Холанд от Kerrang!

„Наистина не зная как да го опиша. Предполагам можем да кажем, че е пънк-рок, но има и няколко парчета, които далеч не са това, което по принцип бихте очаквали. Имаме много бързи песни, плюс някои неща, с които вероятно ще ви изненадаме. Но съм наистина, наистина доволен от това, което се получи. Албумът не е напълно завършен, но сме готови на може би 98%. Сега трябва да планираме издаването му“, добави фротнменът на култовата банда.

„Все още сме в процес на окомплектоване на цялото нещо, но си го представям готов за издаване през есента“, каза още музикантът.

През миналия месец китаристът на The Offspring Noodles също потвърди, че бандата е завършила работа по новия си проект.

The Offspring са основани през 1984 година, като първоначално се изявяват под името Manic Subsidal. Бандата излиза на сцената със своя дебютен албум The Offspring през 1989 година, заемайки важна ниша в жанра на поп-пънк / пънк-рок музиката.