Soundtrack.bg

Марго Роби няма да участва в римейка на „Отряд самоубийци“

Марго Роби няма да бъде Харли Куин в новия „Отряд самоубийци“ на режисьора Джеймс Гън.

DC и Warner Bros наистина държат на идеята „Отряд самоубийци“ да се превърне в успешен филм. След като първият опит за това се оказа неуспешен, въпреки добрия актьорски състав и много хайп около проекта, сега DC ще направят втори опит. Този път обаче надеждите са големи, тъй като отстраненият от Marvel Джеймс Гън прие предложението да сътвори римейк на лентата. Имайки предвид работата на Гън по супер успешните „Пазители на галактиката“ на Marvel, то определено би трябвало да очакваме много от въпросния римейк.

Новина на страниците на Forbes обаче не ни зарадва особено много. Според авторитетното издание, най-успешният персонаж в първия „Отряд самоубийци“ няма да бъде налице за римейка на филма. В случая, разбира се, става дума за Марго Роби в ролята на Харли Куин – може би най-положителното нещо от иначе неуспешния филм. Също така, Роби няма да участва и в друг очакван с интерес проект на DC – Gotham City Sirens.

Марго Роби отново ще пресъздаде образа на Харли Куин във филма Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), в който нейният персонаж ще бъде с водеща роля. Не така обаче стоят нещата при други проекти на DC за този момент.

С други думи, ако сте зажаднели за още Харли Куин и Марго Роби, то ще трябва да изчакате до до 2020 година, когато Birds of Prey ще бъде на голям екран. Премиерата на лентата ще се състои на 7 февруари 2020 година, като филмът е режисиран от Кати Ян. В ролите ще видим още Джърни Смолет-Бел, Мери Елизабет Уинстед, Роузи Перес, Ела Джей Баско, Юън МакГрегър и други.

Колкото до Джеймс Гън, „Отряд самоубийци“ ще бъде неговият дебют във вселената на DC. Той трябваше да режисира третия филм от „Пазители на галактиката“, но както е известно, Гън бе уволнен от Marvel и Disney заради стари негови туитове отпреди доста време.