Soundtrack.bg

Брайън Кранстън отново е Уолтър Уайт във филма по Breaking Bad

Обожаван от феновете персонаж се завръща за кино версията на Breaking Bad.

Breaking Bad, преведен в България по осезаемо кретенския начин „Обувките на Сатаната“, е безспорно един от най-добрите и силни сериали на последните десет години. Продукцията на AMC направи Брайън Кранстън и Арън Пол световни звезди, а шоуто и до днес има милиони фенове по цялото земно кълбо.

Именно тези фенове бяха зарадвани наскоро от новините, че предстои да бъде заснет и пълнометражен филм, базиран върху сериала. Действието в него ще се развива след края на сериите, а ние ще можем да проследим „бягството на един отвлечен мъж и неговата борба за свобода“. В случая става въпрос за Джеси Пинкман – култовият персонаж на Арън Пол, чието най-добро умение е да се забърква в неприятности.

Според последна информация, някои добре познати лица ще се присъединят към Арън Пол в предстоящия филм. Разбира се, най-силно впечатление прави името на Брайън Кранстън, който по един незабравим начин пресъздаде образа на учителя, превърнал се в наркобарон Уолтър Уайт. Освен него, участие в продукцията ще вземат още Кристен Ритер (Джейн), Джонатан Банкс (Майк), Джеси Племънс (Тод), Чарлс Бейкър (Кльощавия Пийт), Робърт Форстър (Ед), Кевин Ранкин (Кени) и други.

На този етап тази информация все още не е потвърдена официално, но определено тя внесе раздвижване сред феновете на Breaking Bad. Самият Брайън Кранстън също сподели в няколко свои интервюта, че с радост би пресъздал отново образа на Уолтър Уайт, ако бъде поканен. Имайки предвид обаче, че някои от тези персонажи практически са мъртви, то най-вероятно те ще бъдат включени в сценария като връщане назад във времето.

На този етап знаем, че създателят на Breaking Bad Винс Джилигън ще бъде силно въвлечен в проекта. Той ще напише сценария на филма и ще бъде негов продуцент, а не е изключено да влезе и в ролята на режисьор. Очаква се снимките да стартират този месец в Ню Мексико.