Soundtrack.bg

Куентин Тарантино се ожени за пръв път на 55 години

Титанът на съвременното кино Куентин Тарантино се ожени за пръв път на 55 години, съобщават световните медии. Тарантино, който е известен вечен ерген, работохолик и циник направил неочакваната стъпка на малка церемония в Лос Анджелис. Избраницата му е дългогодишната му приятелка Даниела Пик.

Красивата Даниела Пик е от еврейск произход и се занимава с мода и музика. Даниела е дъщеря на известния израелски музикант и композитор Свик Пик, но тя самата има много успешна кариера. Тарантино и Пик се запознават по време на промотирането на „Гадни Копилита“ в Израел през 2009 година. Те започват връзка още тогава, но се разделят след известно време. През 2015-та Тарантино и Пик обаче пак се събират, за да останат неразделни до днес. Разликата във възрастта име 20 години – Тарантино е на 55, а Даниела на 35.

https://www.instagram.com/p/Bqwt0kUgOti/

Тарантино е предложил брак на приятелката си по време на подготовката за снимките на „Имало едно време в Холивуд“. Много хора смятаха, че Куентин ще остане завинаги ерген, а самият той многократно е завявал, че не иска да се жени. „Когато правя филм, не правя нищо друго. Всичко е за филма“, каза в свое интервю за „Пийпъл“ през 2009 година на въпрос защо не е семеен. Дори големият непоколебим Тарантино обаче е намерил майстора си.

Междувременно стана ясно, че режисьорът вече е приключил снимките по „Имало едно време в Холивуд“ – потенциални мегахит, който е събрал повече суперзвезди, отколкото който и да е друг голям филм в последните минимум десет години – Леонардо ДиКаприо, Брад Бит, Ал Пачино, Марго Роби, Дакота Фанинг, Кърт Ръсел и Деймин Луис са само част от зашеметяващия каст на филм.

Лентата ще е 9-тата подред на Куентин Тарантино, като се очаква тя да е най-мащабната и добрата му досега, защото лентата е поставена наистина много нависоко. Според самият Тарантино филмът е най-близкият до „Криминале“, който е правил от тогава. По негови думи това ще е предпоследният филм в кариерата му. Следващият му, номер 10, ще бъде последен и тогава той ще се откаже от киното. И тъй като краят на кариерата му е близо, Тарантино явно е решил, че иска да има с кого да прекара най-хубавите си години, а и с кого да сподели минимум 100-те милиона долара богатство, което е натрупал.

Антон Далчев

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.