Soundtrack.bg

Гледайте новия трейлър на „Дъмбо“ на Тим Бъртън (ВИДЕО)

Очакваме зрелищния „Дъмбо“ на режисьора Тим Бъртън, а сега можем да се насладим и на нов трейлър на лентата.

Носталгията е изключително силно чувство. Именно поради това нещо в нас трепва, когато големите холивудски студиа вземат решение да съживят стари и класически приказки. Като например „Дъмбо“ – една от най-прекрасните истории на Walt Disney в миналото.

Римейкът на историята за малкото летящо слонче е дело на именития режисьор Тим Бъртън, което, за щастие, ни дава известни гаранции за качеството на проекта. Бъртън е човек, който винаги оставя специфичен почерк върху своите филми, като няма никакво съмнение, че и този път ще бъде така.

Вчера Walt Disney представи нов пълен трейлър на „Дъмбо“, който ще можем да видим на голям екран в края на месец март 2019 година. Преди да продължим напред, вижте въпросния трейлър, защото наистина изглежда добре:

2019 година ще бъде специална, особено за хората, израснали с класическите анимации на Disney преди години. Както казахме, през месец март ще видим новия поглед над историята на „Дъмбо“. След това през май ще гледаме римейка на „Аладин“, а през юли по кината ще бъде и новият „Цар Лъв“. Каква програма само, нали? Вече нямаме търпение да настъпи 2019 година. Предстоят още преработки на други класически приказки на Disney, като например „Лейди и Скитника“, „Мулан“, „Малката русалка“ и „Лило и Стич“.

Заедно с новия трейлър, Disney представиха и чисто нов трейлър на „Дъмбо“. Той изглежда така:

В „Дъмбо“ Тим Бъртън е успял да събере впечатляващ актьорски състав, като на кино екран ще видим имена като Колин Фарел, Майкъл Кийтън, Дани ДеВито и красивата Ева Грийн.

С оглед на всичко казано дотук, определено очакваме с повишен интерес следващата година. А вие?