Soundtrack.bg

Планината от „Игра на тронове“: Ще унищожа Конър МакГрегър за 10 секунди

Планината от „Игра на тронове“ Хафтор Бьорнсон говори за проведения спаринг между него и ММА звездата Конър Макгрегър.

„Ще са ми нужни около 10 секунди, за да унищожа Конър МакГрегър в истинска битка“. Това заяви исландската грамада Хафтор Бьорнсон, който изигра гиганта Планината в касовия сериал „Игра на тронове“.

Преди време в онлайн пространството се появи любопитно видео, показващи как Бьорнсон и ММА звездата Конър МакГрегър провеждат нещо като спаринг. Разбира се – без да се удрят наистина, а единствено демонстриращи базови движения. Все пак да не забравяме, че ирландският ММА боец е около 1/3 от размерите на огромния исландец.

Естествено, Конър МакГрегър остана верен на себе си, говорейки пред медиите за спаринга му с Хафтор Бьорнсон. Лишен от излишна скромност, той заяви, че е успял да даде истински урок на Планината, вкарвайки му някои добри удари.

Говорейки пред медиите, гигантът от Исландия също даде своята гледна точка за случилото се.

Той бе напълно ясен в изказването си, заявявайки, че е готов да се пробва с МакГрегър в истински бой. И че ще му бъдат  нужни около 10 секунди, за да сложи точка на спора.

„Донесете ми шорти и ни поставете в клетката. Ще се бием отново“, заяви Бьорнсон. „Няколко пъти го бях сгащил, но просто не исках да го счупя. Казах си – „майната му, няма да го гоня този дребосък“. Той постоянно бягаше наоколо, но аз нямам нужното кардио, за да преследвам дребосъците наоколо“.

„Колко време ще ти трябва, за да спечелиш?“, бе попитан исландецът, на което той отговори: „10 секунди“.

Планината сподели мнение, че вероятно ще трябват поне петима като Конър МакГрегър, за да може той да бъде сразен.

Разбира се, няма как да видим реален двубой между тези двама мъже, имайки предвид разликата в размерите им. Хафтор Бьорнсон е висок 206 сантиметра и тежи почти 200 килограма, като повечето от това тегло е мускулна маса.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.