Soundtrack.bg

Ален-Фабиен Делон: неочакваният син

Най-големият син на прочутия френски актьор Ален Делон е на 54 години. Това е неговото непризнато дете Кристиан Аарон Булон. С година по-малък е първият му законен син Антони Делон, а чак през 90-те години се раждат най-малките деца на актьора – Анушка, която в момента е на 27 години и Ален-Фабиен, който е едва на 23.

Най-малкият Делон уверено тръгва по пътя на прочутия си баща, но без да разчита прекалено много на него – нищо, че носи името му и е почти невъзможно да избяга от внушенията, които то носи.

Ален Делон се запознава с холандския модел Розали ван Бремен през 1987 година, докато снима видеото към песента си „Comme au cinema“. Двамата са заедно 15 години, а от любовта им се раждат най-малките деца на Делон – тези, които никога не е вярвал, че ще има. Пътищата им обаче се разделят през 2002 година и малко след това Розали се омъжва за близък приятел на актьора.

Малкият Ален се ражда през 1994 година и носи името на баща си, който се казва Ален Фабиен Морис Марсел Делон. Детството му е прекрасно до момента, в който родителите му се развеждат. В интервю Ален-Фабиен ясно си спомня как баща му забранява да ходи на сватбата на майка му, за да докаже, че е истински мъж. Но в този момент той е едва на 8 и далеч не е мъж, а просто дете.

Раздялата се отразява зле на Ален-Фабиен, който сменя много училища и компании, става дори наркозависим. Един от най-преломните моменти в живота му се случва на 1 юли, когато е на 17 години. Тогава той организира парти в дома на баща си в Женева, за което актьорът не е предупреден. Напива се жестоко и прекарва цялата вечер на пода в тоалетната. Когато 4 часа по-късно излиза от нея, вижда зареден пистолет на бюрото. Ален-Фабиен се опитва да попречи на приятеля си, но той стреля и улучва едно от момичетата в корема. Тя оцелява, но синът губи трайно доверието на баща си. Той го кара да почисти сам целия апартамент, включително и кръвта, а след това го изпраща в интернат, по-късно: в приемно семейство.

Година по-късно Ален-Фабиен дава потресаващо интервю за италианското издание на Vanity Fair, в което разказва, че майка му имала 8 счупени ребра и 2 фрактури на носа. Казва обаче, че сам той никога не е виждал баща си да я удря. Вместо да е състрадателен към нея обаче, той споделя, че тя има умението да изкарва хората извън кожата им.

Ален Делон му отговаря на страниците на друго издание – Parisien, напълно отричайки твърденията на най-малкия си син. На твърденията на Ален-Фабиен, че родителите му са го оставили да живее без пари, той отговаря, че явно е намерил начин да припечелва чрез скандални интервюта.

Делят ги две поколения и това е една от основните причини комуникацията между тях да е трудна. Но дори и да не иска, синът прилича изключително много на баща си – сходна прическа, височина, тъмносини очи и дори походка. Двамата вече не са в толкова изострени отношения, като най-малкият наследник споделя, че от баща си е научил как трябва да бъде истински мъж.

Не е изненада, че Ален-Фабиен вече гради кариера не само в киното, но и в модата. През октомври 2013 година се появява на корицата на зимния брой на Vogue Homme International, а няколко месеца по-късно, вече през 2014, дефилира за Gucci в Милано. На 21-годишна възраст пък го видяхме в рекламата на Dior Homme. Любопитното в случая е, че неговият баща също е бил рекламно лице на бранда, по-конкретно на парфюма Dior Eau Sauvage.

Сигурни сме, че с тази фамилия, а и с този външен вид, Ален-Фабиен ще продължи да се изявява в света на модата и киното. Определено предпочитаме да го виждаме там, отколкото в жълтите рубрики на изданията.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.