Soundtrack.bg

Килиън Мърфи е готов да се завърне като Томи Шелби

Килиън Мърфи разкри, че би бил заинтересован да се върне в ролята на Томи Шелби във филм от вселената на „Остри козирки“.

Ирландският актьор, който придоби значително признание за своята интерпретация на бирмингамския гангстер, беше видян на среща миналия месец със създателя на сериала, Стивън Найт, в Сохо, Лондон.

Според ирландския „Star“, Мърфи е казал, че би желал да се завърне в ролята, която игра в продължение на десетилетие в шест сезона на наградения с куп награди сериал.

„Винаги съм казвал, че ако Найт представи сценарий, който знам, че той може да предложи, защото той е толкова феноменален сценарист, ще бъда там,“ сподели 47-годишният.

„Ако искаме да гледаме 50-годишния Томи Шелби, аз ще бъда там. Нека го направим.“

https://www.youtube.com/watch?v=vz5rznETwbw

Това признание идва след коментарите на актьора през последните две години, след като сериалът завърши с драматичен краен епизод. „Аз съм напълно отворен за идеята, но също така мисля, че всичко беше перфектно в тези шест сезона,“ каза Мърфи. „Понякога е трудно да се премине към филмовия формат и аз харесвам неопределеността на края. Но винаги съм отворен за страхотен сценарий.“

Според различни информации в медиите, Netflix разработва два отделни спиноф сериала, базирани на героите от криминалната драма. Те ще проследяват операциите на бандата на Шелби в Бостън, както и предистория за живота на младата Поли Грей, която бе изиграна от Хелън Маккрори в оригиналния сериал.

През януари, Найт потвърди, че продукцията на филма за „Остри козирки“ ще започне тази година, като заснемането ще стартира в средата на 2024 г. Очаква се филмът да се развива по време и след Втората световна война, като Найт казва, че зрителите трябва да „очакват неочакваното“.

За Килиън Мърфи от друга страна времената са страхотни, след като той получи първия си „Оскар“ за ролята на Робърт Опенхаймер във филма на Кристофър Нолан. Мърфи остава любимец на феновете и заради фантастичната си роля на Томи Шелби.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.