Soundtrack.bg
Джон Уик

Киану Рийвс е кръстникът на филмите за Джон Уик

Звездата на филмите за Джон Уик Киану Рийвс е и основната причина, поради която филмите носят това име. Любопитната информация разпространи режисьорът Дерек Колстад в свое интервю.

Става ясно, че първоначалната идея е филмите да носят името „Scorn“ („Презрение“), но самият Киану е променил това, след като в различни интервю и медийни изяви непрекъснато е наричал филма „Джон Уик“.

Дерек Колстад каза: „Единствената причина филмите да се казват „Джон Уик“ е защото Киану непрекъснато говореше за тях с това заглавие“, каза Колстад.

Тези изяви на Киану не останали незабелязани от студиото, където решили, че това име всъщност е достатъчно добро, за да бъде променена първоначалната идея.

Дерек Колстад добави: „Изглежда че маркетинг екипът е решил, че Киану вече е свършил рекламна работа за 4-5 милиона долара. Поради това бе решено да се използва „Джон Уик“ вместо „Scorn“.

Киану Рийвс е причината филмите за Джон Уик да се казват така

Е, може да се каже, че тук Киану Рийвс е направил услуга на студиото, защото „Джон Уик“ е действително доста по-добро и запомнящо се име от „Scorn“. Така той е показал маркетинг талант, който може би не е подозирал, че притежава.

Иначе Джон Уик остава един от най-популярните екшън филми за последното десетилетие.

„Джон Уик“ е екшън филм, в който главният герой, изигран от Киану Рийвс, е бивш наемен убиец, който се оттегля след смъртта на съпругата си. Обаче, след като му открадват колата и убиват кучето му, което беше последният подарък от съпругата му, той се завръща към своята предишна професия, за да се отмъсти на тези, които са го направили.

Филмът е известен с бруталните си сцени на екшън, отличната актьорска игра и стила си. Той представя виртуозен бой, изпълнен с бойни изкуства и екшън сцени, които са изключително хореографирани и зрелищни. „Джон Уик“ е добре приет от критиците и публиката, което доведе до поредица от филми, разширяващи историята на този персонаж.

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.