Soundtrack.bg

Кийт Ричардс за Джон Ленън и Джордж Харисън: Щяха да паснат на The Rolling Stones

Един от членовете на легендарните The Rolling Stones Кийт Ричардс сподели мнение, че не би имало никакъв проблем колегите му от The Beatles Джон Ленън и Джордж Харисън да паснат на неговата банда.

В ново интервю за The Telegraph, Ричардс коментира дали музиканти като Ленън и Харисън биха паснали на стила на Stones. Според него, това лесно би се случило, защото членовете на двете групи са си приличали, що се отнася до вкусовете им към музиката като цяло.

Кийт Ричардс заяви: „Не мисля, че Джон Ленън щеше да има някакъв проблем да влезе в The Rolling Stones, нито пък Джордж. Можем лесно да си представим нещо подобно да се случи“.

Той добави: „Ние сме от едно и също поколение, обичахме една и съща музика. Когато за първи път чухме The Beatles почувствахме облекчение, че има и друга група в Англия, която е на същия път като нас самите. А само за няколко месеца, този път се превърна в основния път за всички останали“.

В интервюто си Кийт Ричардс коментира и предстоящата поява на сър Пол МакКартни в предстоящия нов албум на The Rolling Stones – Hackney Diamonds.

„Оказа се, че Пол е в града и просто нямаше как да не го поканим, Господ да го благослови. И хей – ако можеш да добавиш член на The Beatles към своя песен, тогава просто го правиш. С Пол се свири много лесно и отдавна сме приятели“.

The Rolling Stones е британска рок група, създадена през 1962 г. и считана за една от най-влиятелните и успешни рок банди в историята на музиката. Групата е известна със своя смесица от рок, блус и ритъм-енд-блус стилове, а също и с дългогодишната си кариера и безбройните им хитове. Някои от техните най-известни песни включват „Paint It Black,“ „Angie,“ „Sympathy for the Devil,“ „Start Me Up,“ „Brown Sugar,“ „Jumpin’ Jack Flash,“ и „Satisfaction.“

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.