Soundtrack.bg

Супер новина: Новият албум на blink-182 е почти готов

Отлична новина за всички фенове на легендарните blink-182. Новият албум на поп-пънк бандата е почти готов, като скоро ще можем да видим и първо видео от него.

Това потвърди завърналият се в групата фронтмен Том Делонг. Той обеща, че няма да ни се налага да чакаме дълго, преди да чуем нещо ново от blink-182.

Напомняме ви, че през октомври 2022 година бандата се завърна на сцената със сингъла „EDGING“, който отбеляза и завръщането на Том Делонг като част от формацията. Според него, остават „само седмици“ до това blink-182 да представят нови видеа, а и нов албум. „Най-накрая сме готови! Да, по дяволите!“, обяви Делонг.

Басистът Марк Хопъс също се включи в Discord канала на blink-182, за да обяви, че наистина харесва новия албум на групата. „Снощи се разходих в „Хайд Парк“ и слушах новия албум, като наистина се хайпнах“, каза Хопъс.

През юли Том Делонг сподели мнение, че „в момента blink-182 пишат най-добрите си песни“, и че „предстоящият албум ще бъде най-добрият, който бандата някога е създавала“.

През септември и октомври blink-182 ще направят и нещо като мини турне, свирейки на следните локации:

1 Glasgow OVO Hydro
2 Glasgow OVO Hydro
4 Belfast SSE Arena
5 Dublin 3Arena

October

11 London The O2
12 London The O2
14 Birmingham Utilita Arena
15 Manchester AO Arena
16 Manchester AO Arena

Blink-182 са американска поп-пънк/пънк рок банда, която беше сформирана през 1992 г. в Калифорния. Основният състав на групата включва Том Делонг (вокали и китара), Марк Хопус (вокали и бас китара) и Трейвис Баркър (барабани и перкусии).

Blink-182 се превърнаха в изключително популярна банда през края на 1990-те и началото на 2000-те години със своя характерен звук и ненаситен хумористичен стил. Техният албум „Enema of the State“ от 1999 г. им донесе голям успех и включва хитовете „All the Small Things“ и „What’s My Age Again?“.

Съставът идва от пънк и поп-пънк сцената, но навлизат в мейнстрийма и грабват огромна популярност, като остават вече като едни от представителите на поп-пънка и алтернативния рок.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.