Soundtrack.bg
Uncharted

Продуцентът на Uncharted иска да заснеме продължение на филма

Продължение на филма по Uncharted определено може да има. Това поне личи от думите на Чарлс Роувън, който е един от продуцентите на проекта, пренесъл култовата игра за PlayStation на голям екран.

Филмът по Uncharted излезе на кино екран през 2022 година, а в ролята на младия търсач на съкровища Нейтън Дрейк видяхме звездата от „Спайдър-мен“ Том Холанд. Имена като Марк Уолбърг и Антонио Бандерас също взеха участие, а като цяло филмът се оказа успешен.

Говорейки пред The Hollywood Reporter, Чарлс Роувън каза, че „определено има намерение“ историята на Нейтън Дрейк да продължи и в киното.

Той каза: „О да, определено! Наистина си прекарахме много добре с този филм. Мисля, че феновете го харесаха, а хората, които не знаеха нищо за играта, също останаха с добри впечатления. Така че определено искаме да направим още един“.

Макар и филмът по Uncharted да получи смесени оценки от критиците, в боксофиса той се представи добре и заработи 139 милиона долара още в първия си уикенд. Скоро след това изпълнителният директор на Sony Pictures Том Ротман определи Uncharted като „нов хитов франчайз за компанията“, с което открито намекна, че Sony възнамеряват да продължат да правят филми по невероятната гейминг поредица на студиото Naughty Dog.

Uncharted е серия от приключенски видео игри, разработени от студиото Naughty Dog и издавани от Sony Computer Entertainment. Серията се фокусира върху приключенията на главния герой Нейтън Дрейк (Nathan Drake), археолог и съкровищен ловец, по време на търсене на загадъчни съкровища и разгадаване на древни загадки.

Игрите в серията Uncharted са известни със своите богати сюжети, смесица от екшън, пъзели, платформинг елементи и кинематичен стил на разказване. Всяка игра представя Нейтън Дрейк и неговите спътници в ново приключение по света, като преминават през различни места, включително джунгли, пустини, замъци и урбанизирани среди. Играта е една от най-успешните поредици в историята на PlayStation.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.