Soundtrack.bg
дженифър лорънс

Дженифър Лорънс се завръща в нов филм на Netflix

След кратка почивка от sci-fi жанра, носителката на „Оскар“ Дженифър Лорънс отново ще се снима в проект с подобна насоченост. Става ясно, че тя се присъединява към нов проект на стрийминг платформата Netflix, който ще бъде режисиран от британеца Анди Съркис.

Филмът носи името The Shift, а в него Дженифър Лорънс ще влезе в ролята на психиатър – д-р Катрин Търнър. Тя прави разтърсващо разкритие, за което става ясно, че променя устоите на живота на Земята. Благодарение на него, могат да бъдат отключени най-големите тайни на човечеството. Всичко това води до битка с времето, за да може тази сила да бъде контролирана.

От друга страна, актьорът Анди Съркис, познат от вселените на „Властелинът на пръстените“, Marvel и „Междузвездни войни“, отново влиза в ролята на режисьор. За последно той оглави продължението на „Венъм“ – „Време е за Карнидж“. Тогава самият филм получи смесени отзиви, но някои аспекти от работата на Анди Съркис определено бяха доста добри.

Анди Съркис в сериала „Андор“ от „Междузвездни войни“

Самата Дженифър Лорънс се завръща към корените си. 32-годишната актриса проби в Холивуд с ролята си на Катнис в „Игрите на глада“, а скоро след това спечели и първата си награда „Оскар“. През 2011 година тя стана част и от вселената на X-Men, където изигра героинята Мистик. Впоследствие тя повтори ролята още три пъти.

През 2016 година Лорънс се снима и в друг sci-fi филм, когато партнира на Крис Прат в „Пасажери“. За съжаление, филмът не се оказа успешен, а самата актриса призна, че е сбъркала, приемайки този проект. След това актрисата си взе кратка почивка от работата, но след това отново започна да се снима с пълна сила. Един от най-запомнящите ѝ филми бе друга продукция на Netflix – „Не поглеждай нагоре“, където тя се снима заедно със самия Леонардо Ди Каприо. Филмът се оказа доста успешен и определено се хареса на публиката.