Soundtrack.bg

Мадона се чувства късметлийка, че изобщо е жива

Една от големите звезди на поп музиката Мадона призна, че днес е можело изобщо да не е измежду нас. Тя разкри, че се чувства „късметлийка, че е жива“, след като бе приета по спешност в болница в сериозно състояние.

Вече месец Мадона е вън от болницата, където бе приета. През миналия месец нейният мениджър разкри пред медиите, че тя е станала жертва на „сериозна бактериална инфекция“, поради което е прекарала няколко дни в интензивно отделение.

Тогава в заявлението на мениджъра се казваше: „Здравето ѝ се подобрява, но въпреки това, тя все още е под медицински грижи. Очаква се да се възстанови напълно“.

Скоро след това стана ясно, че всичките дати от турнето ѝ в Северна Америка са отменени, за да може тя да се възстанови напълно от прекараната инфекция.

Тези дни Мадона пусна прочувствен пост в социалната мрежа Instagram, където разкри подробности за случилото се.

Тя написа: „Благодаря ви за положителната енергия, молитвите и думите на изцеление и насърчение. Усетих любовта ви. На път съм към възстановяване и съм невероятно благодарна за всички благословии в живота си. Любовта от близки и приятели е най-доброто лекарство“.

Тя добави, че децата ѝ са се отзовали в този момент и са ѝ оказали пълна подкрепа. „Като майка вие наистина можете да се увлечете в нуждите на децата си и в привидно безкрайното даване. Но когато чиповете паднаха, децата ми наистина се появиха за мен. Видях страна в тях, която никога преди не бях виждал“.

На поста в Инстаграм тя позира до своя син Дейвид, който обича безкрайно много. На друг от постовете е в компанията на дъщеря си Лордес. Тя завърши поста си в социалните мрежи с думите: „Благодаря на всички мои ангели, които ме защитиха и ме оставиха да остана, за да свърша работата си“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.