Soundtrack.bg

Drake придоби пръстен на Tupac за 1 милион долара

Една от големите звезди на световния хип-хоп Drake придоби реликва на легендата Tupac, за която плати впечатляващата сума от 1 милион долара. Става въпрос за пръстен със злато, диамант и рубин, който е бил собственост на Tupac, убит по време на стрелба в Лас Вегас през 1996 година.

Още по-важното е, че Tupac е носил пръстена по време на последното си публично появяване през септември 1996 година, когато губи живота си след боксов мач на неговия добър приятел Майк Тайсън.

Търгът за пръстена на Tupac бе организиран от Sotheby, а пръстенът бе част от специални артикули, посветени на 50 години от зараждането на рап музиката. Очакваше се пръстенът да се продаде за около 200 000 долара, но в крайна сметка се оказа, че струва пет пъти повече. Самият Drake трябваше да наддава, за да може да се сдобие с ценния артефакт.

Пръстенът е по дизайн на самия Tupac, като той го носи по време на Музикалните видео награди на MTV през септември 1996 година.

Ето и какво стори пусна Drake в Instagram, за да се похвали с придобивката си:

През тази седмица Drake зарадва феновете си и с новината, че новият му албум For All The Dogs ще бъде издаден след около две седмици и всички ще можем да го чуем.

Това ще бъде осми студиен албум на 36-годишната канадска рап звезда. Последният му студиен проект бе Honestly, Nevermind от 2022 година, включваш синглите „Sticky“, „Massive“ и „Jimmy Cooks“.

С днешна дата, Drake е един от най-успешните музикални изпълнители изобщо. Със 170 милиона продадени копия на албуми, той е един от най-добре продаващите артисти в този бизнес. Носител е на пет награди „Грами“ и рекордните 34 Billboard Music Awards. Може да се похвали с цели 11 номер 1 хита в класацията на Billboard, а по всичко изглежда, че и не възнамерява да намаля темпото.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.