Soundtrack.bg
том холанд

Том Холанд призна, че е бил пристрастен към алкохола

Звездата от филмите на Marvel Том Холанд е поредното доказателство, че невинаги всичко в живота на успешните знаменитости е розово. Американецът, който доби популярност с ролята си на Спайдър-мен, разкри в интервю, че е бил пристрастен към алкохола.

Той добави, че откакто е спрял да употребява алкохолни напитки, изпитва щастие, каквото никога до този момент не е изпитвал в живота си.

Наскоро Том Холанд разкри, че ще си вземе известна почивка от актьорството, приключвайки работата си по сериала The Crowded Room – снимки, които той определи като „доста тежки“.

В подкаста On Purpose With Jay Shetty Холанд каза, че пътят му към трезвеността е стартирал след доста „алкохолна“ Коледа през миналата година.

Актьорът заяви, че в началото на годината с ужас е установил, че нещото, за което най-много мисли през деня, е кога ще си сипе нова напитка. „Тогава си казах – уау, може би наистина имам някакъв проблем с алкохола“, призна Том Холанд.

Сега обаче Холанд е успял да постигне успех в опитите си да спре алкохола, като вече шест месеца той не е близвал спиртни напитки.

Актьорът признава, че един от големите проблеми на всички хора, опитващи се да спрат алкохола, е погрешната мисъл, че без пиене те не могат да бъдат социални и да си прекарват добре.

„По едно време вярвах, че без алкохол не мога да имам социален живот. Казвах си, че няма как да отида в пъба и да си поръчам лимонада. Че дори няма как да изляза на вечеря, без да пия нещо. Това бе наистина голям проблем за мен. Тогава един ден си казах – Защо? Защо съм роб на алкохола? Защо съм толкова обсебен от самата идея, че трябва да пия?“

Попитан какво се е променило, откакто е трезвен, Холанд заяви: „Вече мога да спя по-добре, както и да се справям по-добре с ежедневните си проблеми. Вече имам далеч по-ясна чистота на ума“.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.