Soundtrack.bg

Антъни Маки призна, че е искал различна роля в Marvel

Актьорът Антъни Маки, който дълго време игра Сокола в кино вселената на Marvel, а вече е новият Капитан Америка, не се притесни да признае, че първоначално е искал да получи съвсем различна роля.

В момента ситуацията за Маки е доста добра, имайки предвид, че след края на фазата „Infinity“, той наследи Крис Евънс в ролята на Капитан Америка – един от най-обичаните герои на Marvel за всички времена. Вече успяхме да го видим в тази роля в сериала The Falcon and the Winter Soldier, а скоро той ще получи и цял игрален филм като Капитан Америка.

В интервю за Inverse обаче американският актьор призна, че първоначално е искал да получи главната роля в „Черната пантера“, тъй като още от дете е бил фен на този така важен за чернокожите персонаж в света на Мarvel.

Преди да получи ролята на Сокола, Маки се е опитвал всячески да се сдобие с тази роля. Той заяви: „Свързвах се много с Marvel относно Черната пантера. Бях им писал писма. Опитвах се да намеря начин да ги накарам да направят Черната пантера. И исках да бъда Черната пантера, защото докато растях, обичах Черната пантера.“

Относно това как е получил ролята на Сокола, Антъни Маки си спомни: „Никога няма да забравя, Джо Русо каза: „Слушай, ние правим този филм. Искаме да участваш в него. Не можем да кажем какъв герой играеш или кой друг ще бъде в него .. Би ли го направил?“ И това беше. Казах си: „Знаете ли какво, харесвам ви всички, пичове. Ще го направя. Ще отида на това пътуване с вас.“

Е, макар и да не сбъдва мечтата си да изиграе Черната пантера, Антъни Маки определено вади късмет с кариерата си в Marvel – сега той е едно от водещите лица в MCU, имайки предвид, че е новият Капитан Америка. Предстои да го видим в един от следващите филми на комиксовия гигант.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.