Soundtrack.bg
Трент Резнър

Трент Резнър призна, че вече няма желание да пътува по турнета

Фронтменът на Nine Inch Nails Трент Резнър призна, че вече не се интересува от пътуването по турнета в бъдеще. Той довери, че иска да прекарва възможно най-много време с децата си, поради което концертите на Nine Inch Nails в различни държави по света далеч не са му приоритет.

Резнър говори пред известния продуцент Рик Рубин в неговия подкаст, като говори по множество различни теми, включително турнетата на бандата.

Той сподели: „Не искам да бъда далеч от децата си. Не искам да изпусна какво се случва в живота им. Благодарен съм, че мога да правя това, което правя, благодаря и на феновете, че винаги са били там, но вече съм го правил много време, нали разбирате?“

Резнър добави: „Сега искам да се чувствам добре и да съм сигурен, че семейството ми е добре. И това е страхотно.“

Трент Резнър каза още, че това да си баща на пет деца е „радикално оформило всяка част от това кой съм и защо правя нещо“, и каза, че музиката е паднала в списъка му с приоритети.

„Значението на музиката – или липсата на значение на музиката – в днешния свят, от моя гледна точка, е малко поразително“, каза той.

„Музиката беше нещото, което правех, когато имах време. Тогава слушах музика. Не го правех на заден план, докато правех пет други неща.“

Освен че е фронтмен на легендарна група като Nine Inch Nails, Трент Резнър е автор на фантастичка филмова музика за продукции като The Girl With the Dragon TattooGone GirlMankThe Social NetworkSoul, Empire of Light и други.

Nine Inch Nails са основани през вече далечната 1988 година, като зад себе си бандата има издадени 11 студийни албума. Групата има продадени над 20 милиона копия на албуми в световен мащаб и е номинирана за 13 „Грами“ награди. През 2004 година списание Rolling Stone поставя NIN в класацията си за 100-те най-велики артисти на всички времена.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.