Soundtrack.bg

В Германия вече официално разследват Тил Линдеман

Фронтменът на Rammstein Тил Линдеман вече е разследван в Германия след поредица от обвинения в сексуално насилие и наркотици, както съобщава Barron’s.

Разследването е започнато от прокурорите в Берлин вчера (14 юни), според доклада. Официални лица в Берлин също потвърдиха, че афтър партитата на групата ще бъдат отменени на предстоящите им концерти в града.

„Срещу Тил Линдеман е образувано предварително производство по обвинения, свързани със сексуални престъпления и разпространение на наркотици“, каза говорител от името на прокуратурата в Берлин относно разследването, добавяйки, че те са го започнали по свое усмотрение, както и „въз основа на няколко наказателни оплаквания, подадени от трети лица.“

Миналия месец фенка, която присъства на концерта на групата във Вилнюс, Литва, написа поредица от публикации в Reddit и Twitter, в които твърди, че е била дрогирана по време на предпартито на шоуто, след като е била поканена от член на лагера на Rammstein. Освен това тя твърди, че е била вербувана да прави секс с Линдеман под сцената по време на една от интермедиите на шоуто, което тя отказала.

Въпреки че жената твърди, че не е била сексуално насилвана, тя сподели няколко снимки и видеоклипове на синини, с които се е събудила сутринта след шоуто, и твърди, че е била болна през целия ден, въпреки че не е консумирала много алкохол през цялата нощ.

След като публикациите й станаха вайръл, няколко други жени също отправиха обвинения срещу Тил Линдеман в различни социални медийни платформи, според Barron’s. Rammstein отхвърлиха обвиненията в изявление в социалните си медии на 28 май, като написаха: „По отношение на твърденията, циркулиращи в интернет за Вилнюс, можем да изключим възможността това, което се твърди, да се е случило в нашата среда. Ние не сме запознати с всички официални разследвания по този въпрос.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.