Soundtrack.bg

Сезон 3 на „Еуфория“ ще излезе най-рано през 2025 г.

Излизането на сезон 3 на сериала на HBO Max „Еуфория“ ще бъде забавено.

Deadline съобщава, че новият сезон на тийнейджърската драма, спечелила куп награди, ще бъде забавен заради вървящата в момента стачка на сценаристите в Холивуд. По нови сметки, сезон 3 на „Еуфория“ следва да излезе най-рано през 2025 година.

В същото време създателят на шоуто Сам Левинсън в момента работи активно по друг сериал – „Идолът“, което също забавя излизането на новия сезон на „Еуфория“.

Напомняме, че сезон 2 на „Еуфория“ също бе забавен като излизане, като основна причина за това бе пандемията от Ковид-19. Той излезе три години след излизането на първия – през 2022 година.

„Euphoria е едно от онези [шоута], които бяхме започнали да пишем в тандем с постпродукцията на The Idol, но на този етап нямаме безброй сценарии“, обясни ръководителят на драмата на HBO Франческа Орси пред Deadline.

„Не можем да започнем снимките, така че излизането на това шоу – в идеалния случай през 2025 г. – ще бъде определено от това кога можем да се върнем към Сам, който в този момент тъкмо завършва работата си в Idol.“

„Еуфория“ е един от най-добрите сериали на HBO Max в последните години, поне що се отнася до любовта на тийнейджърската публика. В главната роля виждаме звездата Зендея, а участие в сериала взимат още Сидни Суиний, Хънтър Шафър, Джейкъб Елорди и др. Някои от актьорите обаче няма да се завърнат в трети сезон, като това си решение вече потвърди актрисата Барби Ферейра.

Базиран на израелски сериал със същото име, „Еуфория“ проследява група ученици от гимназията, докато се борят да преминат през световете на наркотици, секс, идентичност, травма, социални медии, любов и приятелство. За участието си в шоуто Зендея получи награда „Еми“ за главна женска роля, като трябва да признаем, че играта ѝ в сериала е наистина вдъхновяваща. Остава да видим какво са ни подготвили и за третия сезон на сериала.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.