Soundtrack.bg

Педро Паскал призна, че единствено озвучава героя си в „Мандалорецът“

Кино звездата Педро Паскал призна, че вече не присъства на снимачната площадка на сериала „Мандалорецът“ от света на „Междузвездни войни“, а единствено озвучава своя герой Дин Джарин.

Говорейки за The Hollywood Reporter, Паскал посочи, че единствено в началото на сериала е влизал в бронята на Мандалорецът, да се снима пред камера. Впоследствие обаче тази практика е преустановена, като дубльор изпълнява тази работа, а той единствено озвучава героя си.

„Имаше голямо количество експерименти, като бях в костюма за голяма част от тях и честно казано, тялото ми не беше готово за задачата, що се отнася до четирите месеца от това“, сподели Паскал.

Наскоро приключи третия сезон на „Мандалорецът“, в който Педро Паскал има главната роля. От Walt Disney признаха, че със сигурност можем да очакваме и четвърти сезон на шоуто, което е сред най-харесваните в стрийминг платформата Disney+.

В същото време Паскал нашумя и с ролята на си на Джоуъл в сериала на HBO „Последните оцелели“, базиран върху известната видео игра The Last of Us. В същото време се очаква чилийският актьор да се снима и в продължението на блокбъстъра „Гладиатор“, но все още не е ясно с каква роля.

Педро Паскал е чилийско-американски актьор. Той е роден на 2 април 1975 година в Сантяго, Чили. Паскал стана известен с ролята си на Оберин Мартел в популярния сериал „Игра на тронове“ (Game of Thrones). Това му донесе международно признание и голяма популярност.

Освен това, Педро Паскал изпълнява и други важни роли. През 2015 година той се присъединява към екипа на сериала на Netflix „Наркос“. Там той изиграва главната роля на агент на ДАЕ в борбата срещу наркотрафика. Сериалът получава широко признание за актьорската му игра и за успеха си като цяло.

През 2019 година Паскал поема водещата роля в сериала „Мандалорецът“ (The Mandalorian) на Disney+. Той изиграва титулярния герой, известен като Дин Джарин или Мандалорецът. Сериалът е част от „Междузвездни войни“ франчайза и получава огромна популярност и положителни отзиви от критици и фенове.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.