Soundtrack.bg

Почти сигурно: Ще има сезон 5 на „Вещерът“

Първата половина на сезон 3 на „Вещерът“ ще излезе в Netflix на 29 юни, но стрийминг платформата работи усилено по бъдещето на шоуто. В интервю за Deadline отговарящата за кастингите Софи Холанд директно споменава сезон 5 на сериала.

Още през януари се заговори, че стрийминг платформата планува пети сезон на фентъзи сериала, базиран върху книгите на полския писател Анджей Сапковски. Сега обаче за първи път човек, близък до продукцията, потвърждава официално за това.

Според думите на Софи Холанд, снимките на сезон 4 на сериала ще стартират съвсем скоро. Както знаем, досегашният титуляр в ролята на Гералт Хенри Кавил ще се оттегли от ролята, като той ще бъде заменен от Лиъм Хемсуърт.

Тя бе цитирана: „Скоро започваме снимките на сезон 4 с Лиъм Хемсуърт и ще има малка почивка, след което отиваме директно към сезон 5“.

Напускането на шоуто от страна на Хенри Кавил бе шок за феновете на сериала. Така и не бе обявена причина за напускането на британския актьор, но се смята, че той не е останал доволен от сценариите на сериала и че те не покриват достатъчно коректно книгите. Това може и да е довело до конфликт между него и създателя на сериала Лаурен Хисрайх. Така Кавил реши да напусне „Вещерът“, въпреки че е голям фен на поредицата и той самият положи големи усилия, за да получи ролята на Гералт.

Софи Холанд отказа да коментира казуса с Хенри Кавил, заявявайки: „Най-вероятно няма да коментирам този въпрос. Бих се радвала, но няма да го направя. Наистина нямам търпение да видя какво ще ни донесе Лиъм в ролята. Той има голяма база от фенове. Сезон 4 ще бъде един приятен микс от нови персонажи и завръщащи се герои“.

Някои фенове на „Вещерът“ се притесняваха, че Netflix може да сложи край на сериала след напускането на Хенри Кавил. По всичко обаче изглежда, че от стрийминг платформата все пак са се въздържали от подобно решение.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.