Soundtrack.bg

Марк Хамил не иска вече да играе Люк Скайуокър

Легендарният актьор от света на „Междузвездни войни“ Марк Хамил призна, че вече няма желание да играе Люк Скайуокър. Той призова Lucasfilm и Disney да изберат нов актьор за целта, ако в бъдеще имат желание този персонаж да продължи да участва в евентуални продукции.

Освен в последната трилогия филми от „Междузвездни войни“, Хамил се върна в ролята и озвучавайки компютърно генериран образ на Люк Скайуокър. Това се случи в сериалите за Мандалореца и Боба Фет, които са налични в стрийминг платформата Disney+. Хамил обаче има желанието да се оттегли, което може да принуди студиото да потърси нов актьор за ролята на Люк.

Марк Хамил даде интервю за изданието „Ескуайър“, като сподели, че някои фенове очакват той да вземе част от сериал, който да проследи изцяло събитията след Епизод VI „Завръщането на джедаите“. Хамил обаче отговори на това: „Не мисля, че това ще се случи. Преди всичко, те нямат нужда да разказват тези истории, но ако се случи, биха могли да потърсят актьор на подходящата възраст“.

Все още не е ясно дали Disney и Lucasfilm имат желание да продължат да разказват историята на рода Скайуокър. Както знаем, в Епизод IX Рей прие името „Скайуокър“, а именно Люк бе нейн ментор. Поради това се появиха слухове, че е възможно в бъдеще Марк Хамил да се появи като призрак на Силата, напътствайки Рей в евентуални нови филми с нейно участие.

Както бе споменато, друг вариант е да се разкаже какво се е случило с Люк Скайуойър след събитията от „Завръщането на джедаите“, когато Империята бе победена, а Републиката бе възстановена. Марк Хамил обаче е по-скоро прав, че за случая е по-добре да бъде избран нов актьор на подходящата възраст, отколкото изцяло да е създаден образ посредством компютърна технология. Разбира се, това са единствено предположения, тъй като не е ясно дали Lucasfilm и Disney изобщо ще продължат историята на Скайуокър.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.