Soundtrack.bg

Джаки Чан се завръща в следващия „Карате Кид“

Кино звездата Джаки Чан преговаря за участие в следващия филм от франчайза „Карате кид“, според DiscussingFilm.

Според тяхната информаця, легендарната кино звезда се очаква да повтори ролята си на г-н Хан от „Карате кид“ от 2010 г., римейк на оригиналния филм от 1984 г. Във филма Чан изигра ролята на майстор по кунг фу, който наставлява героя на Джейдън Смит, 12-годишният Дре Паркър и го учи изкуството на самозащита.

Предстоящият филм от „Карате кид“ ще бъде режисиран от Джонатан Ентуисъл („Краят на ши*ания свят“) и беше обявен от Sony Pictures миналата година. В момента филмът е планиран за премиера на 7 юни 2024 г., но може да има забавяния в развитието на проекта поради продължаващата стачка на сценаристите в индустрията.

Не се знае много за филма, освен че се представя като „връщане към оригиналния франчайз на Карате кид“. Това означава, че г-н Хан (и, може би, Дре Паркър) някак трябва да бъдат свързани с по-голямата вселена на Карате кид, която включва и популярния сериал на Netflix „Кобра Кай“.

В „Кобра Кай“ Ралф Мачио и Уилям Забка изиграват съответно ролите на Даниел Ларусо и Джони Лорънс от оригиналната трилогия на Карате кид. По-рано тази година сериалът беше обновен за шести и последен сезон, но беше забавен от споменатата стачка на сценаристите.

Джаки Чан (Jackie Chan) е китайски актьор, каскадьор, режисьор, продуцент и певец. Той е роден на 7 април 1954 г. в Хонконг. Джаки Чан е една от най-известните и признати фигури в световната кинематография.

Той е известен със своите умения в бойните изкуства и уникални акробатични каскади, които често изпълнява лично във филмите си. Джаки Чан е известен с филмовата техника „Чанов стил“ – комбинация от бойни изкуства, комедия и акробатика. Той е създал много успешни филми, включително „Полицай от Хонконг“, „Кунг фу Панда“ и много други.

Джаки Чан е признат като култова личност и е получил множество награди за своя труд, включително почетни награди за принос в киното. Той е популярен както в Китай, така и в международен мащаб и е известен като „Крал на каскадите“ и „Майстор на комедийното кунг фу“.