Soundtrack.bg

Jay-Z и Бионсе закупиха най-скъпия имот в историята на Калифорния

Според TMZ, след края на световното турне „Ренесанс“, поп иконата Бионсе ще има съвсем нов дом, и много скъп такъв.

Бионсе и Jay-Z, според източника, са закупили имение с площ от 30 000 квадратни фута (около 2787 квадратни метра) в Малибу за рекордна цена от 200 милиона долара. Това, очевидно, е най-голямата сделка с недвижими имоти в историята на Калифорния, като подобрява предишния рекорд от 177 милиона долара. Също така, това е втората по цена сделка за недвижими имоти в историята на САЩ, следваща само една сделка от 238 милиона долара за имот в Ню Йорк.

Изумително, Бионсе и Jay-Z всъщност са успели да направят нещо като сделка, тъй като имотът първоначално беше предлаган за 295 милиона долара. Но с общо чисто богатство от 2,5 милиарда долара, супер двойката вероятно нямаха проблем да си осигурят ипотека.

Домът е проектиран от японския архитект Тадао Андо. Предишният собственик на имота, колекционер на изкуство Уилям Бел, е построил цялата сграда от бетон през период от 15 години. Той се намира на имот от 8 акра, с изглед към Залива на Рая в Малибу. Можете да видите снимка на имота по-долу:

Новият скъпарски имот на двойката Jay-Z и Бионсе

Бионсе (Beyoncé) е американска певица, текстописец, продуцент и актриса. Тя е родена на 4 септември 1981 г. в Хюстън, Тексас. Бейонсе започва кариерата си като член на моминската група Destiny’s Child през 1990-те години, преди да започне успешна солова кариера.

Тя е известна с хитовете си като „Crazy in Love“, „Single Ladies (Put a Ring on It)“, „Halo“, „Formation“ и много други. Бейонсе е получила множество музикални награди, включително Грами и MTV Video Music Awards, и се смята за една от най-успешните и влиятелни певици в индустрията. Тя също така е активна в областта на актьорството и има роли в филми като „Dreamgirls“ и „The Lion King“ (където гласува героинята Нала).

Джей-Зи (Jay-Z) е американски рапър, музикален продуцент, предприемач и филмов продуцент. Той е роден на 4 декември 1969 г. в Бруклин, Ню Йорк. Джей-Зи започва кариерата си като рапър през 1990-те години и става една от най-успешните и влиятелни фигури в хип-хоп индустрията.

Той е известен с хитовете си като „Empire State of Mind“, „99 Problems“, „Hard Knock Life (Ghetto Anthem)“, „Run This Town“ и много други. Джей-Зи е получил множество музикални награди, включително Грами, и е включен в Залата на славата на рап музиката. Той е считан за един от най-успешните рапъри и продуценти в музикалната индустрия.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.