Soundtrack.bg

Дъщерята на Пол Уокър с малка роля в следващия „Бързи и яростни“

Екипът на „Бързи и яростни“ направи голям жест към покойния Пол Уокър, след като включи с малка роля неговата дъщеря Мидоу Уокър в следващия филм от поредицата – „Бързи и яростни“ 10.

Пол Уокър бе едно от лицата на франчайза и водеща фигура в него, но за съжаление, актьорът почина вследствие на жестока автомобилна катастрофа през 2013 година. Тогава той бе на едва 40 години, като и до днес „Бързи и яростни“ не спира да му отдава почит, както и на персонажа му Брайън О’Конър. За последно той се появи във филмите в седмата част, когато това се случи и благодарение на CG технология.

Сега неговата дъщеря Мидоу Уокър използва социалната мрежа Инстаграм, за да обяви, че има кратко появяване в предстоящия нов филм от „Бързи и яростни“. Освен като актриса, тя се изявява и като модел, а със сигурност появата ѝ във филма е голямо събитие в нейния живот. Не е тайна, че „Бързи и яростни“ е един от най-успешните филмови франчайзи в света към момента.

В своя пост тя припомня, че е била на само една годинка, когато е излязъл първият филм от „Бързи и яростни“ е излязъл на кино екран с участието на нейния баща. И добавя: „Израснах на снимачната площадка, наблюдавайки на мониторите баща ми, Вин Дизел, Джордана Брюстър, Мишел Родригес и Лудакрис.“

„Благодарение на баща ми, аз станах част от семейството на „Бързи и яростни“. Не мога да повярвам, че сега наистина ще бъда там. Със същите тези хора, които ме гледаха как раста“.

Тя благодари и на режисьора Луи Летерие за неговите „търпение, доброта и подкрепа“ по време на снимачния процес.

Голямата гостуваща звезда в новия „Бързи и яростни“ ще бъде добре познатият Джейсън Момоа, като ще видим какво са ни подготвили този път.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.