Soundtrack.bg

Килиан Мърфи става част от вселената на Джон Уик?

Звездата от „Остри козирки“ Килиан Мърфи може да се присъедини към друг култов франчайз към момента – Джон Уик.

Според информацията в медиите, режисьорът на „Джон Уик“ Чад Сталески иска да привлече британския актьор за предстоящ спиноф проект от вселената на франчайза.

Спиноф проектите от света на „Джон Уик“ се развиват с пълна сила. Красивата Ана де Армас ще участва във филма „Балерина“, който ще бъде първият спиноф от вселената на филмите. Очаква се той да бъде на голям екран през 2024 година. В същото време очакваме и сериала The Continental, който ще можем да гледаме през месец септември тази година.

В момента се работи и върху пети филм от поредицата, въпреки шокиращия край на четвъртата лента.

В интервю за The Direct Чад Сталески призна, че има силно желание да работи именно с Килиан Мърфи в бъдеще. Той каза: „Има огромен списък от актьори, но първото име, което ми идва наум, е Килиан Мърфи. Аз съм огромен фен на „Остри козирки“. Мисля, че Килиан Мърфи ще пасне на това, което смятаме да правим“.

Той добави още имена: „Колин Фарел е фантастичен. А Чарлийз Терон, когато я гледах в Atomic Blonde, си казах – „Господи, трябва да работя с тази жена. Тя е страхотна. Преди години работих и с Мишел Йео в няколко реклами, като оттогава до днес изпитвам силно желание да работя отново с нея. Аз съм огромен нейн фен“.

Гостуването на различни звезди във филмите за Джон Уик не е нещо ново. Във втория филм видяхме имена като Руби Роуз и Комън, а в третия успяхме да се насладим на красотата на Холи Бери.

В същото време Килиан Мърфи вече се снима в епоса „Опенхаймер“ на Кристофър Нолан, който очакваме през лятото на тази година. Също така, скоро ще започнат снимки и по филм от света на „Остри козирки“, като сценарият за него е почти готов.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.