Soundtrack.bg
Педро Паскал

Педро Паскал ще участва в продължението на „Гладиатор“

Филмовата звезда Педро Паскал ще участва в продължението на блокбъстъра „Гладиатор“. Очаква се филмът да бъде на кино екран през следващата година и ще бъде режисиран от легендарния Ридли Скот.

Deadline съобщава, че актьорът от „Мандалорецът“ и The Last of Us ще се присъедини към звездния актьорски състав, който включва още Пол Мескал, Бари Кион, Джоузеф Куин, Дензел Уошингтън и Кони Нилсен. Към момента обаче няма конкретна информация каква ще бъде ролята на Педро Паскал в проекта.

Историята в „Гладиатор“ 2 ще проследи Лусиус (Пол Мескал), който е син на героя от първия филм Максимум, изигран по страхотен начин от Ръсел Кроу. Какво обаче ще ни предложи сюжетът и каква е идеята на филма, това все още не е ясно и вероятно тепърва ще разберем.

Както вероятно помните, първата част на „Гладиатор“ излезе през 2000 година и предизвика истински фурор с появата си. Тогава продукцията спечели куп награди и заработи над 500 милиона долара в боксофиса. Пет броя награди „Оскар“ бяха завоювани, включително и в категорията „Най-добър филм“.

В оригиналния филм видяхме Ръсел Кроу в ролята на Максимус – римски генерал, който се превръща в гладиатор. С тази роля австралиецът спечели и първата си награда „Оскар“, докато Хоакин Финикс бе брилянтен в ролята на антигониста – Император Комодий.

На този етап знаем, че Ръсел Кроу няма да бъде част от продължението на „Гладиатор“. Както всички са наясно, неговият герой умря в първата част, като сега би било трудно той да се завърне.

Можем само да се надяваме, че „Гладиатор“ 2 ще бъде на същото добро ниво като първия филм, защото в противен случай бихме останали доста разочаровани. Със сигурност привличането на Педро Паскал в проекта е отлична новина, имайки предвид качествата и харизмата на чилийския актьор. Както се казва, останалото е в ръцете на режисьора и сценаристите, които трябва да свършат своята работа и да ни зарадват.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.