Soundtrack.bg
аквамен

Джейсън Момоа останал изненадан, че „Аквамен“ се оказал успешен

Екшън звездата Джейсън Момоа призна, че не очаквал супергеройският му филм „Аквамен“ от 2018 година да се окаже успешен и да постигне толкова добри резултати в боксофиса.

Момоа сподели в интервю за Men’s Health, че има лошата практика да прави добри филми, които обаче да не се оценяват подобаващо от публиката. Той разкри, че е имал подобни опасения и относно „Аквамен“, където влиза в ролята на едноименния супергерой на DC Comics.

Филмът обаче изненада приятно публиката и заработи над 1 милиард долара в световния боксофис. Скоро очакваме и продължението на „Аквамен“, а пред известното списание Момоа сподели:

„Ако трябва да бъда напълно честен, бях учуден, че „Аквамен“ се прие толкова добре. В миналото съм правил невероятни неща, които обаче никой не гледа и за които на никого не му пука. В този бизнес просто не знаеш какво ще се случи“.

Джейсън Момоа като Аквамен

Той сподели, че никога не приема дадена роля с мисълта, че филмът може да заработи 1 милиард приходи. „Просто искам да свърша работата си по най-добрия възможен начин“, сподели Момоа.

Той добави: „Не че не ми пука за Аквамен, това е наистина страхотен персонаж. Той е може би най-трудният персонаж в историята на комиксите. Често му се подиграват и се шегуват с него, но аз дадох целите си душа и сърце за него. И може да се каже, че съм горд от резултата“.

Продължението на „Аквамен“ ще излезе в края на годината, броени дни преди Коледа. Запитан за продължението, Момоа обясни: „Не чувствам напрежение, че втората част трябва да постигне успеха на първата. Мога единствено да дам всичко най-добро от себе си – това е, което зависи от мен. Но много други неща не са в моите ръце“.

„Аквамен“ 2 отново ще бъде режисиран от Джеймс Уан, а участие във филма ще вземат още Патрик Уилсън, Амбър Хърд, Бен Афлек, Никол Кидман, Яхия Абдул-Матийн II и други.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.