Soundtrack.bg

Харисън Форд се разделя с Индиана Джоунс

Легендарният актьор Харисън Форд потвърди, че предстоящият пети филм от „Индиана Джоунс“ ще бъде последен за него в ролята. Той направи Индиана най-популярния археолог в историята на киното, но сега това приключение ще приключи. Което е напълно очаквано, имайки предвид, че Форд е вече 80-годишен.

„Това е финалният филм в сериите и за последен път ще изиграя този герой“, обяви Харисън Форд в интервю пред Total Film Magazine.

През миналата година стана ясно, че се подготвя и сериал по „Индиана Джоунс“, за който Харисън Форд също е наясно. Той обаче потвърди, че дори наистина да бъде създаден такъв сериал, той няма да вземе каквото и да е участие в него.

Актьорът призна, че има желание да приключи ролите си на Индиана Джоунс по възможно най-добрия начин с предстоящия пети филм.

„Имах възможността през последните 40 години да направя някои страхотни филми със Стивън Спилбърг и Джордж Лукас. Да завърша всичко това с „взрив“ е моята най-голяма амбиция към момента“.

Иначе Харисън Форд влиза официално и във вселената на Marvel. Актьорът-ветеран ще се появи в следващия филм за Капитан Америка, където той получи ролята на Тадеус Рос. Там той ще замени покойния Уилям Хърт, който досега бе ангажиран с тази роля.

Попитан защо е решил да влезе в света на Marvel, Форд отвърна: „Не зная. Не мога да обясня точно, аз просто работя там. Реших, че всички си прекарват доста добре там, поради което мога и аз да се включа. Виждам, че всички тези страхотни актьори се забавляват много с тези филми. Харесва ми да правя различни неща и да радвам хората. Така че ще опитам малко и от това“.

Новият филм за Индиана Джоунс ще бъде на голям екран в края на месец юни. Режисьор на проекта е Джеймс Менголд, а част от актьорския състав са още Мадс Микелсен, Фийби Уолър-Бридж, Антонио Бандерас, Бойд Холбрук, Шанет Рене Уилсън и други.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.