Soundtrack.bg

Скарлет Йохансон потвърди, че вече няма да я видим като Черната вдовица

Скарлет Йохансон е категорична, че повече никога няма да я видим в ролята ѝ на Наташа Романоф – Черната вдовица във вселената на Marvel.

Шведската актриса изпълни с живот образа на Наташа, като Marvel дори направиха самостоятелен филм за приключенията ѝ. Сега обаче тя е наясно, че особено след смъртта на Наташа, тя вече трудно ще влезе в ролята. Освен ако не се стигне до някакво развитие в мултивселената, където, както знаем, всичко е възможно.

Тя бе гост в подкаста на Гуинет Полтроу, която също имаше роля в MCU, като Скар Йо заяви следното: „Приключих. Направих всичко, което трябваше да направя. Да играя един персонаж в рамките на цяло десетилетие бе уникално изживяване.“

Тогава Скарлет попита самата Гуинет Полтроу, дали тя също е приключила с Marvel. На свой ред тя отговори: „Мисля, че да. Имам предвид, че героинята ми така и не умря във филмите, поради което винаги могат да ме помолят да се върна.“

Скарлет Йохансон като Наташа Романоф – Черната вдовица

Тогава Йохансон ѝ отвърна: „Мисля, че в някакъв момент може да се върнеш“. Тук Гуинет Полтроу отговори с известна доза чувство за хумор: „Наистина ли? 64-годишна Пепър Потс? Колко страхотно би било това“.

„Това ще се случи на сто процента. Мога да го видя. Те никога няма да ти позволят да си тръгнеш“, отговори ѝ от своя страна Скарлет.

Скарлет Йохансон опроверга спекулациите, че тя и Гуинет са се скарали по време на „Железния човек“ 2. Всъщност е било точно обратното.

„Има такъв слух ли? Ти бе толкова мила с мен на снимачната площадка, а аз бях ужасена. Беше толкова добра с мен! А можеше да си ужасна. В този филм бях толкова далеч от комфортната си зона. Никога досега не бях правила нещо подобно“, обясни Скарлет Йохансон.

Следващият филм от Marvel, който ще гледаме, е „Пазители на галактиката“ 3. В него участва и българката Мария Бакалова.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.